Sociální sítě
Nahoru

Zahajte večírkovou sezónu s Freixenetem

Hledáte inspiraci pro vánoční párty a rádi byste letos naplánovali večírek, na který rozhodně nikdo nezapomene? Popusťte uzdu kreativitě a inspirujte se španělskými oslavami, kterým vévodí pestrobarevné karnevaly. Přeneste se na jeden večer do míst, kde zábava před půlnocí rozhodně nekončí.

Zakročte proti sychravé zimě a přivítejte ve svých domovech více barev a optimismu. Advent a Vánoce jsou časem radosti a setkávání, tak se nenechte omezovat tradicemi a užijte si tento čas po svém! Třpytky, škrabošky, vějíře, a především rytmická španělská hudba, skvělé tapas a výtečná cava – to je večírek, na který budete ještě dlouho vzpomínat.

Nezapomínejte, že se španělská vášeň a temperament projevuje ve všech aspektech životního stylu, výjimkou není ani víno! Skvělou volbou proto bude španělské šumivé víno cava, které se stalo synonymem pro oslavy a symbolem radosti ze života.

Zahajte večírkovou sezónu s cavou Freixenet Carta Nevada, která byla uvedena na trh již v roce 1941 a rychle se stala ikonou své kategorie. Získá si vás svou zelenkavou barvou se zlatavými odlesky a dlouhotrvajícím perlením. Chuť této cavy je bohatá, vyvážená a svěží s optimálním poměrem kyselin a zbytkového cukru. Ve sklepě zraje 10-15 měsíců.

Skvělou volbou bude také populární cava Freixenet Cordon Negro Brut v designové matné černé lahvi. Osloví svou zlatavou barvou se zelenkavými odlesky s jemným dlouhotrvajícím perlením. Ve vůni připomíná tropické ovoce s lehkým dotykem citrusové kůry. V chuti je vyzývavá, středně plná, převládá ovoce podpořené atraktivní kyselinkou.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.