Sociální sítě
Nahoru

Štěpánova degustace

Nejrozkvetlejší restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představila své nové večerní menu. Stojí za ním executive chef a majitel v jedné osobě Štěpán Návrat a nový šéfkuchař Mr.G. Součástí menu je také speciální nabídka v podobě Štěpánovi degustace. O co se jedná?

Menu se nazývá Omakase neboli přeloženo z japonštiny, nechte to na nás. V tomto případě na Štěpánovi. Právě on připravuje každý den speciální večerní menu, které čítá neuvěřitelných 10 chodů. Doslova tím host ochutná to nejlepší a nejnápaditější, co lze na aktuální fusion asijské gastronomické scéně v České republice ochutnat. Desetichodová „signature“ degustace stojí 1545Kč na osobu. Nejlépe investované peníze do chutí a to bezpodmínečně.

Nelze pochybovat o fádnosti a mainstreamu. V PRU58 se host nikdy chuťově nenudí. Asijská kuchyně maximálně realizovaná z lokálních surovin. Lze to? Ano, jde jen o alchymii v kuchyni a zkušenostech celého týmu. Nikdy nelze vynechat hlavní určující suroviny, ale lze je alternovat dostupnými tuzemskými produkty. Samozřejmě ty mimorepublikové jsou v té nejvyšší kvalitě, tak aby se zachoval sytý chuťový zážitek.

Kdo by odolal Vepři s Krevetami nebo Pstruhu s Čili. Netápejte v názvech, ale nechte se unášet chutěmi se Štěpánem. Deset chodů, které oslní každého bezpochyby.

Více z rubriky Degustace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.