Sociální sítě
Nahoru

Polo Ralph Lauren otevírá novou prodejnu v Praze

Společnost Ralph Lauren oficiálně otevřela svou první prodejnu Polo Ralph Lauren v České republice. Nový butik se nachází na Pařížské ulici v historickém centru Prahy a nabízí dámské i pánské kolekce Polo Ralph Lauren.

Design prodejny odráží bohatou architektonickou historii Prahy a kombinuje ji s jedinečným nábytkem, dekoracemi a uměleckými díly. Výsledkem je unikátní prostor v srdci města, který nese ikonický rukopis Ralph Lauren. Estetika prodejny odráží filozofii značky Polo Ralph Lauren, která kombinuje neformální klasiku s moderním a energickým nábojem.

Nová pražská prodejna Polo Ralph Lauren je součástí cílené expanze a strategie „Next Great Chapter: Accelerate“, s níž Ralph Lauren Corporation rozšiřuje svou přítomnost v Evropě, Asii a Severní Americe. V České republice již značka působí prostřednictvím digitálního obchodu, outletů a velkoobchodních partnerů.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.