Sociální sítě
Nahoru

Mléčná pleť

Dokonale zdravá, hedvábně jemná, bez jediné chybičky. Kosmetičky pracující v salonech s produkty české firny Kosmetika Capri znají recept, jak jí docílit. Základem jsou vysoce hydratační produkty s obsahem nízkomolekulární kyseliny hyaluronové, kozího mléka, syrovátky, tvarohu a kolostra. O pleť je však nutné pečovat obousměrně, zvenčí i zevnitř.

Čisticí pleťové mléko Sensitiv, Le Chaton, 200 ml/400 Kč, kosmetikacapri.cz

Profesionální kosmetička Zuzana Kučerová radí: „Pro péči o pokožku vybírejte vždy produkty, které budou pleť hydratovat v každém kroku od čištění až po finální péči.“ To samo o sobě nestačí, vysvětluje Ing. Poláková, ředitelka společnosti Capri:  „Vyvinuli jsme doplněk stravy Pro a Prebiotika značky La Chèvre. Obsažené látky mají synergický účinek, jednou z nich je například sladká kozí syrovátka, která přispívá k rovnováze střevní mikrobioty. To vede ke komplexní harmonii a zdraví celého organismu, což  se brzy projeví i na pleti.“

Čisticí pleťová voda Sensitiv, Le Chaton, 200 ml/323 Kč, kosmetikacapri.cz

Kapsle se užívají ráno na lačno a za měsíc poznáte rozdíl.

Kosmetika Capri doporučuje šest svých produktů pro dosažení efektu mléčné pleti. Všechny mají vysoce hydratační účinky a dodají pokožce potřebnou výživu i ochranu. Je to zklidňující pleťové mléko Sensitiv, čisticí pleťová voda Sensitiv, Pleťové sérum Platine S, Denní krém Platine D, Noční maska Platine M a Pro a Prebiotika se sladkou kozí syrovátkou.

Pleťové sérum Platine S, Le Chaton, 30 g/1574 Kč, kosmetikacapri.cz

Denní hydratační a rozjasňující krém Platine D, 50 g/960 Kč, kosmetikacapri.cz

Noční maska Platine M, Le Chaton, 50 g/764 Kč, kosmetikacapri.cz

Pro a Prebiotika se sladkou kozí syrovátkou, La Chèvre, 60 kapslí/465 Kč, kosmetikacapri.cz

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou