Sociální sítě
Nahoru

Four Seasons Hotel Prague zve na Thanksgiving s moderním twistem

Pražský hotel Four Seasons i letos nabízí možnost oslavit Den díkuvzdání se speciální večeří plnou autentických chutí a přátelské atmosféry. Podruhé v řadě se na její přípravě podílí Executive Sous Chef hotelu Nicholas Trosien, který se nechal inspirovat svými rodnými americkými kořeny.

V díkůvzdání nacházíme vřelost, tradici a vděčnost. Pro moji rodinu je to jedno z nejlepších období roku, kdy můžeme trávit čas se svými nejbližšími u dobrého jídla,“ říká o svém oblíbeném svátku Nicholas Trosien.

Letošní menu propojuje tradiční chutě s moderním nádechem. Tříchodová večeře, která proběhne 23. listopadu, není pouze o jídle, ale také o vytvoření vzpomínek. V útulném a příjemném prostředí restaurace CottoCrudo tak můžou hosté strávit nezapomenutelné chvíle s rodinou a přáteli. Cena za tříchodové menu začíná na 1 850 Kč.

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.