Sociální sítě
Nahoru

Four Seasons Hotel Prague zve na Thanksgiving s moderním twistem

Pražský hotel Four Seasons i letos nabízí možnost oslavit Den díkuvzdání se speciální večeří plnou autentických chutí a přátelské atmosféry. Podruhé v řadě se na její přípravě podílí Executive Sous Chef hotelu Nicholas Trosien, který se nechal inspirovat svými rodnými americkými kořeny.

V díkůvzdání nacházíme vřelost, tradici a vděčnost. Pro moji rodinu je to jedno z nejlepších období roku, kdy můžeme trávit čas se svými nejbližšími u dobrého jídla,“ říká o svém oblíbeném svátku Nicholas Trosien.

Letošní menu propojuje tradiční chutě s moderním nádechem. Tříchodová večeře, která proběhne 23. listopadu, není pouze o jídle, ale také o vytvoření vzpomínek. V útulném a příjemném prostředí restaurace CottoCrudo tak můžou hosté strávit nezapomenutelné chvíle s rodinou a přáteli. Cena za tříchodové menu začíná na 1 850 Kč.

Více z rubriky Restaurace

  • Svatomartinský víkend v Lokálu: K české kuchyni česká husa

    Rok se s rokem sešel a opět nastal čas svatomartinských hus. Dozlatova upečených, s křupavou kůrčičkou a masem, co se rozplývá...

    Marek Zelený31.10.2023
  • V Kredenci nově s obsluhou

    Moje Kredenc na Břevnově disponuje nejen prodejnou, pekárnou, cukrárnou ale i bistrem. Lidé z širokého okolí se sem sjíždějí na výborné...

    Marek Zelený27.10.2023
  • Svatomartinské menu Marka Fichtnera

    Svátek sv. Martina je milovníky dobrého jídla napjatě očekávanou událostí. Legend o tom, proč 11. listopadu míří na slavnostní tabuli právě...

    Marek Zelený26.10.2023
  • V restauraci Triton boduje špičkové vegetariánské menu

    Vegetariáni se hlásí o slovo. Jejich počty stoupají, a i nejlepší fine diningové restaurace musí mít k dispozici plnohodnotné a kreativně...

    Jan Pešek12.10.2023
  • W Restaurant & Whiskey Bar: Chrám, kde se gastronomie potkává s byznysem

    V Praze se nachází hodně vytříbených restaurací, které poskytují vhodné zázemí pro obchodní jednání. Jedna z nich je ale v lecčems...

    Marek Zelený2.10.2023
  • Klepítkový večer v Pru58

    17.10.2023 od 18:15 se uskuteční jedinečná degustační večeře, kde hlavní slovo budou mít klepítka. Kdo by čekal klasický krabí večer je...

    Marek Zelený2.10.2023
  • Červený hrnec plný dobrot

    Restaurace Babiččina zahrada je už od léta desetiletá. Krásný věk, to bezpochyby. Spokojení zákazníci se vracejí a noví přibývají. Neustále větší...

    Marek Zelený27.9.2023
  • Domácí pasta na terase

    Terasa U Prince disponuje jedním z 15. nejkrásnějších výhledů na celém světě. Pražský klenot na Staroměstském náměstí prolíná historii s novodobou...

    Marek Zelený26.9.2023
  • Babí léto v Hliněné Baště

    Každé roční období přináší návštěvníkům průhonické restaurace Hliněná Bašta jinak chuťově zabarvené dobroty. Proto netřeba „smutnit“, že léto tak rychle uteklo,...

    Marek Zelený21.9.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.