Sociální sítě
Nahoru

Ve Fashion Aréně otevřel nový obchod značky Wellensteyn

V říjnu otevřelo nejnavštěvovanější české outletové centrum Fashion Arena Prague Outlet nový obchod značky Wellensteyn. Jedná se již o třetí outletový obchod této tradiční německé značky, pro kterou jsou typické ikonické zimní bundy. Společnost si zakládá na kvalitních, prodyšných a nepromokavých materiálech, které byly navrženy tak, aby odolaly i drsnějším povětrnostním podmínkám.

Obchod Wellensteyn o rozloze 201,9 m2 se ve Fashion Aréně nachází vedle značky Heavy Tools. V industriálně laděném interiéru, kterému dominují kovové konstrukce v kombinaci s tmavým dřevem, skvěle vynikne barevná a produktová škála bund a kabátů, ale i kolekcí vest, triček či svetrů.

V sortimentu jsou zahrnuty i různé doplňky, od pásků až po pokrývky hlavy. K dostání je široká nabídka více než 400 modelů i nadstandardních velikostí v pánských, dámských i dětských kolekcích.

Značka v sobě snoubí funkčnost a praktičnost spolu s elegancí. Mezi její nejpopulárnější kousky patří například nepromokavý multifunkční pánský kabát Brandungsparka, který se využíval přímo na moři či v loděnicích nebo elegantní bunda Feuerland spolu s kolekcí MOL určenou do městského prostředí.

Historii značky začal před více než 60 lety psát její zakladatel Adolf Wuttke, původem hamburský prodejce svařovacích elektrod a hlubinných mechanických nástrojů, které slouží k vytahování písku ze dna moře a zachytávání planktonu. Wuttkeho zákazníci, pohybující se v loděnicovém průmyslu, vždy potřebovali kvalitní, a především odolné pracovní oděvy. Z této poptávky se zrodil nápad na celou funkční kolekci, která byla navržena pro práci na moři či v drsných a bouřlivých podmínkách.

Více z rubriky Neformální

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.