Sociální sítě
Nahoru

Aeronautica Militare se chystá na letošní zimu

Zimní sezóna 2023/2024 se blíží a s ní přicházejí nové módní trendy, které určují, jak budeme vypadat a co budeme nosit. Nezáleží na tom, zda jste fashionista nebo jen hledáte pohodlný a stylový zimní outfit, je důležité být v obraze.

Jedním z hlavních trendů pro zimu 2024 je vrstvení. Kombinování různých vrstev oblečení nejenže vypadá skvěle, ale také nám umožňuje přizpůsobit se proměnlivým teplotám během dne. Například můžete nosit svetr pod bundou nebo košili pod svetrem pro extra teplo a styl.

Pohodlná čepice Aeronautica Militare (1 499 Kč) je pletená rybářským vzorem, zakončená bambulí a na ohrnuté manžetě má výrazný štítek 46. letecké brigády. Ideální společník pro chladné zimní dny.

Dalším módním trendem jsou velké kabáty a pláště. Tyto kousky jsou nejen praktické pro ochranu proti chladu, ale také dodají vašemu outfitu sofistikovaný a elegantní vzhled. Zvolte kabát nebo plášť ve výrazné barvě jako například červenou či žlutou, abyste vyčnívali mezi davem.

Bunda s kapucí (54 099 Kč), inspirovaná tvary a barvami oblečení používaného během expedice do Antarktidy, vyniká svou univerzálností. Je vyrobena z ovčí kůže s výztuhami oxfordské struktury, uvnitř je vyteplená ripstopem a měkkou kožešinou, která poskytuje jedinečný pocit tepla.

Co se týče barev pro zimu 2024, dominujícím trendem jsou přirozené odstíny jako hnědá, béžová a šedá, ale třeba bílá a červená zůstávají nadčasovými. Tyto barvy jsou snadno kombinovatelné a vytvářejí sofistikovaný a neutrální vzhled. Můžete je nosit samostatně nebo je zkombinovat s jinými barvami, abyste vytvořili kontrastní efekt.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.