Sociální sítě
Nahoru

Nový katalog Silver Cat pokřtěn, šperky opět pomohou Centru Paraple

V úterý 31. října proběhlo v příjemném prostředí kavárny Mojo v pražském Karlíně setkání u příležitosti 20. výročí české firmy AVIKO TIME s.r.o., která se věnuje maloobchodu a velkoobchodu s klenotnickým a hodinářským zbožím.

Právě klenoty byly ten den ústředním tématem, neboť společnost stojí také za značkou Silver Cat, která už pět let spolupracuje s Centrem Paraple, které poskytuje profesionální služby lidem na vozíku.

Křest katalogu Silver Cat a jeho modelky

Součástí setkání byl také křest nového katalogu stříbrných šperků značky Silver Cat, na jehož stránkách jsou jednotlivé klenoty prezentovány na modelkách, které byly vybrány z řad klientek Centra Paraple a jejich pracovnice.

Klientky Centra Paraple a současně modelky z předchozích katalogů Silver Cat, které se účastnily speciálního večera věnovaného Parapleti v Soutěži Star

Akce se zúčastnili zajímaví hosté. Nechyběl samozřejmě ředitel Centra Paraple David Lukeš, ale dorazil také jachtař David Křížek (bývalý ambasadore švýcarské značky hodinek Edox) s manželkou Lucií, dříve Váchovou, která působí v současnosti jako moderátorka pořadu České televize Sama Doma.

AVIKO TIME s.r.o.

Pozvání přijala také paraa lukostřelkyně a mistryně světa Tereza Brandtlová. Ohlédnutí za dvacetiletou prací a úzkou spoluprací s Centrem Paraple představila spolumajitelka firmy a zakladatelka značky Silver Cat paní Jaroslava Kolínská, která připomněla, že je třeba si více pomáhat a proto z každého šperku Silver Cat zasílá firma AVIKO TIME s.r.o. část zisku Centru Paraple. Motto na obálce nového katalogu je „Šperky zvolené srdcem.“

Více z rubriky Nadace a pomoc

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.