Sociální sítě
Nahoru

Ricard & Bonette plánuje jízdy v F1 na barcelonském okruhu

„Kdybychom vám řekli, že máte možnost usednout za volant skutečné Formule 1 a ještě k tomu pod vedením jediného Čecha, který se podíval do světa F1, udělá to něco s vámi?,“ ptá se Jakub Hanus ze společnosti Richard & Bonette během své prezentace nového programu Formula 1 Driving Experience. Ten proběhne v příštím roce hned ve dvou termínech – 8. až 10. července a 29. září až 1. října a přiláká zcela jistě ty nejnáročnější fanoušky motorového sportu.

Nemluvím o simulátorech ani videohrách. Mluvím o původní Formuli 1, kterou v minulosti krotil tým Prost Grand Prix, a kterou si nyní můžete sami vyzkoušet na okruhu Barcelona-Catalunya pod vedením Tomáše Engeho,“ dodává Jakub Hanus, stojící za všemi zážitkovými programy agentury.

Představte si to. 650 koní pod kapotou, a jízda na jedné z nejslavnějších tratí světa, která byla svědkem epických bitev legend jako Ayrton Senna nebo Michael Schumacher. A k tomu všemu budete vedeni skutečným mistrem tohoto sportu, který vám pomůže vytěžit z jízdy to nejlepší.“

Ale nejde jen o jízdu. Je to také o celkovém zážitku. Počáteční školení, prohlídka tratě a následné dvě patnáctiminutové zkoušky s Formulí Renault 2.0, na něž bude navázáno nejenom analýza jízdy, ale také následnou jízdou ve Formuli 1 s motorem Cosworth HB V8, o 3.5l objemu a výkonu 650 koní při 12 000 otáčkách – vše je součástí tohoto jedinečného balíčku, který je určený maximálně osmi řidičům.

V rámci speciálního balíčku, který vyjde na 175 000 Kč, bylo myšleno samozřejmě i na večery, během nichž si můžete vychutnat skvělou večeři, v atmosféře neoklasicistního pětihvězdičkového Grand Hotelu Central, který byl postaven v roce 1926 – má opravdu úžasný genius loci a citlivě kombinuje moderně vybavené pokoje s původní architekturou. Těšit se je možné na vybranou kuchyni, čerstvý seafood a tradiční tapas.

Více informací o akci organizované zážitkovou agenturou Ricard & Bonette je možné objevit na jejich stránkách.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.