Sociální sítě
Nahoru

Na vánočním veletrhu Sběratel koupíte dárky nejen pro sběratele

Více než 80 prodejců z celé Evropy nabídne od 24. do 25. listopadu v hotelu Olympik Praha návštěvníkům mince, bankovky, poštovní známky, pohlednice, antikvární zboží a další sběratelský materiál. K dispozici bude také bezplatné oceňování sbírek i možnost vidět řadu rarit.

Na veletrhu si můžete nejen doplnit sbírky, ale také najít inspiraci na vánoční dárky pro přátele a blízké. Každý kus nabízený na Sběrateli je originál s vlastním příběhem, který nejen přinese radost, ale do budoucna může být také zajímavou investicí.

Přímo na veletrhu si bude možné nechat ocenit vlastní donesené sbírky od znalců z profesních organizací. Návštěvníkům budou k dispozici odborníci ze Svazu českých filatelistů (poštovní známky), České numismatické společnosti (mince, medaile, bankovky), Klubu sběratelů autogramů (podpisy) nebo Muzea cenných papírů (akcie, ceniny).

Premiéru bude mít na veletrhu nová 0 euro souvenirová bankovka „100 let ČSA“. Po výročních bankovkách věnovaných Karlu Gottovi, Jiřině Bohdalové nebo skupině Olympic tak oblíbená sběratelská série připomíná kulaté výročí založení Českých aerolinií, které jsou pátou nejstarší leteckou společností na světě.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.