Sociální sítě
Nahoru

Vůně elegance aneb přehlídka luxusu a originality od značky Byredo

Vstupte do světa, kde se vůně stává nejenom smyslovým zážitkem, ale také uměleckým dílem. Značka Byredo, zrozená z nadšení a kreativity švédského zakladatele Bena Gorhama, se stala synonymem pro luxus, originalitu a výjimečnost ve světě parfémů a kosmetiky.

Historie dominantní značky Byredo

Historie značky Byredo započala v roce 2006, kdy se švédský umělec Ben Gorham rozhodl vytvořit značku, která by přinesla do světa vůní a kosmetiky nový rozměr. Jeho motivací bylo vytvořit vůně, které by vyprávěly příběhy a podtrhly individualitu každého nositele. Gorhamova cesta začala v laboratoři, kde se učil o složení vůní a umění jejich skládání. Jeho snaha vytvořit jedinečné vůně vedla k vytvoření první kolekce parfémů, která se rychle stala základem značky Byredo. Díky svému inovativnímu přístupu k vůním a minimalistickému designu obalů si značka získala rychlou popularitu nejen ve Švédsku, ale i po celém světě.

Filozofie spočívá v minimalismu a čisotě

Jedná se o propojení umění, emocí a vůní. Značka věří, že každá vůně by měla mít schopnost vyprávět příběh a evokovat silné pocity. Ben Gorham, zakladatel Byredo, se zaměřuje na vytváření vůní, které nejenom krásně voní, ale mají také hlubší význam a výraz. Tato filozofie se promítá i do designu obalů a prezentace výrobků. Minimalistický a čistý design značky odráží základní myšlenku, že krása spočívá v jednoduchosti. Obaly parfémů a kosmetiky jsou elegantní, často monochromatické a zdůrazňují samotný výrobek. Tato kombinace filozofie a designu dává značce Byredo charakteristický vzhled a umožňuje jí vyniknout v přesyceném trhu krásy.

Objevte zázračné kolekce

Kolekce vůní od značky Byredo je plná rozmanitosti a originality, přinášející širokou škálu vůní, které oslovují různé preference a nálady.

  1. Gypsy Water: Tato vůně je inspirována cestováním a svobodným duchem. Kombinuje tóny jantaru, borovicových jehliček a vanilky, vytvářející teplou a zároveň svěží esenci.
  2. Bal d’Afrique: Vyzařuje dojem tajemství a exotiky. Směs citrusů, afrických marakuji a ambry vytváří vůni evokující atmosféru afrického tance a zábavy.
  3. Rose of No Man’s Land: Tato vůně je poctou odvážným ženám, které se podílely na humanitárních úkolech během války. Kombinuje svěží tóny růže s kořeněnými akcenty.
  4. Mojave Ghost: Inspirací pro tuto vůni je opuštěná poušť a záhadné duchové, kteří ji obývají. Tóny jablek, růže a santalového dřeva vytvářejí nezaměnitelnou a výraznou vůni.
  5. Bibliothèque: Tato vůně evokuje vůni starých knihoven a kouřových salonů. Spojení švestek, pečených hřebíčků a vanilky tvoří smyslnou a uklidňující atmosféru.
  6. Eleventh Hour: Tato vůně je zasazena do poslední hodiny na zemském hodinovém stroji. Kombinuje tóny fíků, koření a dřeva, vytvářející komplexní a hlubokou vůni.

Zveme vás na cestu do světa Byredo, kde se vůně stává uměním a každý výrobek nese stopy originality a elegance. Ponořte se do palety vůní, které vyprávějí příběhy a podtrhnou váš jedinečný styl. Přijměte výzvu objevit svět krásy skrze očima Byredo a dopřejte si zážitek, který budete chtít sdílet se světem.

 

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.