Sociální sítě
Nahoru

Cartier přichází s vyšívaným monogramem na kabelkách C de Cartier

Kabelka C de Cartier je skutečnou klasikou slavného francouzského domu. Její vzhled je vystavěn na čistých liniích, kterým dominuje zapínání s iniciály Cartier na šperkové sponě. Právě monogram dvou protilehlých písmen C, jež se v průběhu let staly signaturním kódem Cartier, inspiroval designérské studio k vytvoření nového vyšívaného vzoru. Stylizovaná do nekonečně se opakujícího monogramu, výšivka elegantně zdobí dvě nové kabelky C de Cartier. Oba modely propojují textury a tón v tónu kombinují kůži s vyšívanou textilií.

Do šířky protaženou kabelku ve tvaru east-west z černé strukturované teletiny doplňuje textilní vyšívaný ramenní popruh. Velikost kabelky a její nápadnost zaujmou na první pohled. Mimořádně odvážný střet kontrastních stylů a textur dodává kabelce luxusní vzhled, umocněný pozlaceným zapínáním s monogramem Cartier. Nastavitelný a odnímatelný široký popruh s výšivkou a odnímatelné krátké ucho z kůže umožňují variabilitu v nošení – přes rameno, v ruce nebo jako cross body.

Elegantní mini model s dlouhým řetízkem, který Cartier oděl do klasického designu, je po celém svém povrchu pokrytý vyšívaným monogramem Cartier. Svým sofistikovaným provedením a čistými tvary kabelka vyzařuje noblesu a nadčasovost. Odnímatelny zlatý řetízek s fasetovanými očky ladí s kovovou pozlacenou sponou s monogramem Cartier a kabelka je tak nejen dokonalým podtržením večerní róby, ale i stylovým doplňkem každodenního outfitu do města.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.