Sociální sítě
Nahoru

Whisky Martin’s Barrel 3yo představila limitovanou edici s unikátní etiketou od Sofie Škodákové

Každý rok připadá 11. listopad na den svatého Martina, a letos s sebou přivezl i dárek. Fanoušci oblíbené whisky Martin’s Barrel se dočkali tradičního překvapení v podobě limitované edice Martin’s Barrel 3yo se speciální etiketou od mladé designerky, na které dominuje symbol koně a sudu v podobě rakety.

Pro studenty může být mnohdy obtížné získat praxi nebo se nějak prosadit již během studií. Martin’s Barrel proto poskytl příležitost pro ty, které zajímá design, a umožnil jim navrhnout etiketu pro svou každoroční 3letou limitku.

Design nové etikety vytvořila studentka grafického designu Sofie Škodáková. Sofie se kromě designu věnuje také jezdectví a spolupráce s Martin’s Barrel pro ni byla velkou příležitostí: „Zaujalo mě, že si tento projekt můžu dát do portfolia, prezentovat se jím a být také spojená se značkou jako je Martin‘s Barrel. Zároveň mimo vývoje designu jsem byla součástí při samotném tisku etikety a mohla jsem vidět a ovlivnit samotný postup výroby etiket.“ Práce na projektu jí poskytla cennou zkušenost a možnost spojit své dvě vášně, design a jezdectví.

Limitovaná edice Martin’s Barrel 3yo s unikátní etiketou bude skvělým doplňkem pro sběratele a milovníky whisky. Whisky pořídíte od 11. listopadu na www.1er.cz za 1 600 Kč.

Kůň, který je nedílnou součástí designu, je nejen odkazem na legendu svatého Martina, ale také na historii whisky, která se začala psát v 15. století, kdy koně sloužili jako hlavní dopravní prostředek. Sofie dále přidala do designu etikety originální prvek v podobě rakety, která představuje motiv sudu a plamenů, symbolizujících chuť nakuřovaného sladu a uchovávání whisky. Tím dodává celému vzhledu etikety harmonické propojení.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.