Sociální sítě
Nahoru

Udělejte si radost na Black Friday, kde najdete nejlepší nabídky?

Nákupní svátek je tu a přináší ideální příležitost pořídit dárky svým nejbližším. Neměli bychom ale zapomínat na sebe a zaměřit se i na to, čím potěšíme sami sebe. 

Krásná pleť ze Švédska

Švédský beauty rituál v podání značky FOREO je založen na minimálním počtu kosmetických produktů a 3 a půl krocích, které se postarají o maximálně efektivní výsledky. Péče zahrnuje čtyři nejznámější produkty značky FOREO, přičemž všechny byly vyvinuty tak, aby se vzájemně doplňovaly a zajistily během pouhých sedmi minut lepší hydrataci, vyčištění, pozvednutí a rozzáření. Seznamte se s účinky čisticího kartáčku na obličej LUNA™ 3, mikroproudového zařízení BEAR™, přístroje urychlujícího účinky pleťové masky UFO™ 2 a sonického zubního kartáčku ISSA™ 3.

Na webu Foreo.com/black-Friday jsou momentálně do 26. listopadu slevy až 50% na vybrané produkty, taková nabídka se nebude opakovat často.

Odhalte péči o pleť Immortelle a Professional od značky Olival

Péče o pleť je důležitou součástí našeho života, a protože na pokožku a vlasy každý den nanášíme spoustu kosmetických produktů, je důležité, aby byly kvalitní a maximálně šetrné. S tímto přístupem vyvíjí své produkty chorvatská značka Olival, která právě vstupuje na český trh. V rámci Black Friday od 24. do 26. listopadu si můžete pořídit na Olivalcosmetics.com produkty se slevou 30 %!

Nejoblíbenější řadou značky Olival je řada Immortelle, jejíž některé produkty v roce 2014 získaly jako vůbec první kosmetika v celém Chorvatsku certifikát NATRUE. V srdci složení se nachází slaměnkový olej, jehož hydratační a omlazující účinky podporuje směs dalších přírodních olejů, jako je olivový, sezamový a meruňkový. Pro cílenou péči pak byla vytvořena řada Professional, která obsahuje řadu důležitých vitamínů, aminokyselin a peptidů. Ty vyhovují i velmi citlivé a intolerantní pleti a dokážou si poradit s celou řadou kožních problémů, od ztráty pružnosti a vrásek až po akné.

Užijte si svůj moment radosti s Kneipp

Poznejte sílu přírody na vlastní kůži s přírodními výrobky značky Kneipp. Receptura olejů do koupele, sprchových gelů, krémů a další pečující kosmetiky je založena na 5 pilířích zdravého životního stylu Sebastiana Kneippa využívajících léčivou sílu vody a pečlivý výběr těch správných bylinek. Jeho poznatky jsme vtělili do moderní přírodní kosmetiky, která ctí hodnoty svého zakladatele, a proto opravdu pomáhá.

Potěšte své tělo některým výrobkem Kneipp, určitě doporučujeme například řadu Goodbye Stress s okouzlující vůní vodní máty a rozmarýnu, která prokazatelně přeměňuje stres v pozitivní energii. K lepšímu spánku vám pomůže řada Good Night. Koupelnu naplní vůně švýcarské borovice a indického santalového dřeva. Obě tyto dřeviny dokáží snížit krevní tlak a zmírňovat stres či napětí. Po koupeli se vám tak bude usínat mnohem snadněji.

Na eshopu Kneipp.cz na Vás nyní čeká 20% sleva na všechny produkty, co si pořídíte?

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.