Sociální sítě
Nahoru

GOLDBERGH GO BIG OR GO HOME: nová kolekce snow couture

Lyžařský ráj David Sport představuje snow couture kolekci luxusní značky GOLDBERGH, kterou si díky jedinečnému stylu, špičkové kvalitě a dokonale funkčnímu zpracování oblíbila i řada módních osobností a světových influencerů.

Značka GOLDBERGH pochází z Nizozemska a během krátké doby se stala jednou z nejstylovějších značek oblečení na lyže a prodává se již po celém světě. Její skiwear modely se vyznačují jednoduchým, moderním stylem a v kolekci je nejen lyžařská móda, ale i oblečení na fitness a volný čas. Letos představuje GOLDBERGH i velkou kolekci zimního oblečení do města, ve které najdete svetry, bundy, doplňky a hlavně skvělé zimní kabáty, které neuvěřitelně hřejí a které až do jara nebudete chtít sundat.

Letošní kolekci je inspirovaná kanadským Whistlerem a nese se v duchu hesla `Go big or go home`. Představuje nové oversize modely a objevuje se v ní odkaz na kanadskou hokejovou tradici i motiv javorového listu.

Kromě klasické černé, bílé a červené barvy jsou letošním trendem i zajímavé potisky a vzory, a nemůže chybět metalická zlatá, jejíž odlesky se dokonale odráží nejen od bílého sněhu, ale prosvítí i šedivé zimní dny ve městě. Na sjezdovce i na apres-ski se skvěle vyjímají i výrazné barvy jako je modrá nebo zelená, a letos Goldbergh představuje i limitovanou kolekci v pastelových barvách a glamour modely ve zlato-hnědé kombinaci.

Pro dokonalý zimní styl najdete v kolekci i obrovské množství doplňků, nejen oblíbené čepice ale také lyžařské brýle a helmy v mnoha barvách, které perfektně doladí každý look.

Kompletní kolekci oblečení i doplňků značky GOLDBERGH seženete v prodejnách David Sport v Praze, Harrachově, Špindlerově Mlýně, Peci pod Sněžkou i online na: www.davidsport.cz

Více z rubriky Volný čas

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.