Sociální sítě
Nahoru

Darujte péči

Babiččina zahrada v Průhonicích, ležících hned za hranicí Prahy, je ikonickým místem, kam se už deset let sjíždějí lidé z dalekého okolí. Nádherný interiér, kterému vévodí modrá kachlová kamna, hned na první pohled zve k usednutí.

Během jarních a letních měsíců naopak láká k silnému prožitku zahrada s dřevěnými altánky. Věděli jste, že tím to v Babiččině zahradě nekončí?

Součástí stavení je i vyhlášená Babiččina péče. Co jiného zde hledat než masáže, terapie, relaxace a několik pokojů určených k přespání. Pokud tedy váháte nad dárkem od srdce, měli byste zvážit možnost darovat péči od Babičky.

Voucher na klasickou masáž, hloubkovou či s lávovými kameny, je sázkou na jistotu. „Pro znalce relaxace doporučujeme aromamasáž s harmonizací čaker. Tato relaxační procedura je založená na kombinaci lidského dotyku, masáže a léčivých účinků bylin. Absolutně jedinečný zážitek,“ říká majitel Yurij Kolesnik.

Dále je v nabídce mnoho dalších procedur. Lze například ještě doporučit medovou či čokoládovou masáž. Ideální dárek pro blízkého člověka. Kus odpočinku se vždy hodí. Navíc ve spojení s voucherem na dobrý oběd či večeři, to nemá chybu. Ideálně strávený den, který doslova pohladí tělo i duši.

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.