Sociální sítě
Nahoru

Kristián Hynek otevřel showroom Zahálka pro nejnáročnější cyklisty

Kristiána Hynka není třeba milovníkům horské cyklistiky dlouze představovat. Vicemistr světa v maratonu na horských kolech vyměnil závodní kariéru za nespočet aktivit v cyklo branži. Jak sám říká, jde o jakousi evoluci, kdy jako manažer týmu a obchodník zjistil, že je třeba více prostoru a komplexnější přístup, který potřebují zákazníci i jeho tým Canyon Northwave. Jeho snahou je posouvat segment cyklistiky v různých souvislostech.

Narodil se brácha – showroom Future Cycling Zahálka

Dalo by se říci, že nově vzniklý showroom je dalším sourozencem, který přirozeně přibyl do rodiny Future Cycling. Důvodů pro jeho vznik bylo mnoho, ale mezi zásadní patřila snaha vytvořit stylové místo, kde budou moci milovníci prémiových značek a cyklistiky zažít o level vyšší zážitek z nákupu. Přináší nevšední prostor, designový interiér (od Šárky Hynkové) pro milovníky silniček, biků i doplňků, ale také služby, konzultace odborníků a bývalých závodníků, kteří toho o cyklistice vědí mnoho a vše mohou doplnit o drahocenné zkušenosti. Patří mezi ně například i Matouš Ulman a Kristián Hynek.

(Nejen) pro fajnšmekry

Nový prostor otevíráme tak trochu symbolicky téměř na den přesně 10 let od otevření Klaudiánky. Klaudiánka je první prodejna, která bude nadále fungovat jako druhá pobočka, Zahálka bude vlajkovou lodí,“ říká Kristián. Najdete zde zakázkové stavby a fajnové, neotřelé značky: ENVE, OPEN, ARGON18, TIME a pro milovníky „kultovek“ bude v nabídce také SANTA CRUZ. Na své si tu přijdou samozřejmě také cyklistky a bikový potěr, neboť se do sortmentu vrací dětská kola EARLY RIDER.

Více než obchod: bike cafe, social ride…

Další snahou bylo vytvořit komunitní půdu, domov pro tým Canyon Northwave. Harmonické místo, kde i hobby cyklista nasaje závodní atmosféru a může mu být inspirací. Prostor se nachází v blízkosti modřanské cyklostezky a pražského bikového ráje na Točné. Takže se můžete těšit na společné “švihy“, social ride, které k cyklistické komunitě patří. Na prodejní ploše o výměře 150 metrů čtverečních naleznete sortiment od značek VOID, Uswe, Northwave, Suplest, Orangeseal, Ergon, Topeak či i českého výrobce kol SUPERIOR. V neposlední řadě je třeba zmínit fakt, že jde často o značky, které tým Canyon Northwave využívá a jsou prověřeny v drsných závodních podmínkáchzávodníky.

Více z rubriky Sport

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.