Sociální sítě
Nahoru

Vánoce v pohodě s novinkami BigBoy

Sezonní speciality českého výrobce ořechových krémů BigBoy jsou letos inspirovány nejoblíbenějšími druhy vánočního cukroví. Vedle Perníkového latté a nealkoholického Vaječnáku se základem z kešu oříšků, který bodoval u zákazníků už loni, obsahuje adventní kolekce krémy s chutí vanilky, medu nebo kokosu.

Tradice je tradice, takže Vanilkový rohlíček na svátečním stole rozhodně nesmí chybět. Jenže ten od BigBoy se jí lžičkou. Krásně voní po vanilce a stejně jako u každého cukroví jeden „kousek“ určitě stačit nebude.

Sladký med hraje hlavní roli v oblíbeném Medovníku. Ze skleničky chutná přímo pohádkově, takže na vánoční stres zapomenete jako mávnutím kouzelného proutku. A proteinový krém s pořádnou dávkou kokosu a mandlí potěší i každého sportovce. Nápadité názvy jsou další poznávací značkou krémů BigBoy, což dokazuje i novinka Čo ty kokos!

Pokud přece jen trváte na klasickém vánočním cukroví, BigBoy nabízí řešení i pro „nenapravitelné“ hospodyňky. Překvapte letos rodinu a přátele a dodejte pečení ten správný šmrnc. Stačí marmeládu nahradit skvělým ořechovým krémem z pistácií, mandlí, nebo pravých piemontských lískových oříšků.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.