Sociální sítě
Nahoru

Laura Mercier s kolekcí korektorů

Nejnovější inovace v Real Flawless Collection značky Laura Mercier nese označení Real Flawless Weightless Perfecting Concealer. Právě díky novému séru lze dosáhnout nové úrovně dokonalosti, vytváří totiž na pokožce přirozený film, a zároveň vytváří dokonalé a nedetekovatelné krytí.

Korektor Real Flawless Weightless Perfecting Concealer precizně kryje nedokonalosti po dobu šestnácti hodin, zároveň rozjasňuje pleť a redukuje vzhled jemných vrásek. K dispozici je ve 22 odstínech v různých podtónech. Díky jeho složení zároveň pečuje o pleť a poskytuje ji vyhlazující hydrataci a zlepšuje přirozený vzhled pokožky, již za dva týdny.

Po jednoduché aplikaci očekávejte bezchybný vzhled, který je voděodolný a dlouhotrvající. Okamžitě zlepšuje tón pleti, její texturu a jas. Díky 84 % testerům, kteří nám řekli, že Real Flawless Perfecting Concealer viditelně sjednocuje tón pleti, zlepšuje vzhled a kryje nedokonalostí, jako jsou jemné vrásky, stařecké či sluncem vzniklé skvrny.

Laura Mercier Real Flawless Weightless Perfecting Concealer se dodává ve 22 odstínech a bude dostupný exkluzivně v parfumeriích Douglas od ledna 2024.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.