Sociální sítě
Nahoru

Sluchátka Sennheiser HD 800 S překvapují nevídanou vánoční slevou

Společnost Sennheiser dnes odhalila neočekávanou slevovou akci, která zpřístupní nejlepší otevřená sluchátka portfolia širšímu publiku. Oceňovaná sluchátka Sennheiser HD 800 S lze totiž v rámci akce získat za 29 990 Kč. Na nové majitele přitom nečekají žádné kompromisy.

Patentovaný akustický systém s obrovským 56mm kruhovým měničem nabídne extrémní rozsah 4 – 51 000 Hz a tak se lze těšit z ohromujícího basu i přívalu těch nejjemnějších detailů.

Sennheiser HD 800 S jsou dostupná v elektronickém obchodě www.pantershop.cz a u vybraných partnerů za cenu 29 990 Kč až do 2. 1. 2024. Nový rok tak mohou milovníci hudby oslavit objevováním bohatých emocí a detailů, které jim dosud zůstaly v oblíbených skladbách utajeny.

Precizní zpracování a unikátní technologie

Sennheiser HD 800 S se pyšní jedinečným patentovaným akustickým systémem, který nemá konkurenci. Jejich základem jsou největší elektroakustické měniče, které byly ve sluchátkách kdy použity. Díky úctyhodnému průměru 56 mm dokáží precizně reprodukovat i ty nejhlubší frekvence a jejich kruhová geometrie jim propůjčuje tuhost umožňující špičkovou reprodukci těch nejvyšších. S hodnotou celkového harmonického zkreslení pouhých 0,02 % při 1 kHz a 1 Vrms lze mít jistotu, že poslech bude nejen detailní, ale i neobyčejně čistý.

Ve srovnání s legendárním předchůdcem využívají HD 800 S nový systém tlumení. Ten umožnil ještě lepší kontrolu v oblasti středových a basových frekvencí. Zcela se tak vyhýbají efektu maskování, díky čemuž je možné v každé nahrávce slyšet příval nových detailů. Kompletně otevřená konstrukce přitom doplňuje i skvělou prostorovost reprodukce a dokonalou orientaci v hudební scéně. Na posluchače tak čeká referenční zvuk a jemné nuance, ze kterých se tají dech.

Luxusní konstrukce a maximální pohodlí pro dlouhý poslech

Kromě nekompromisní reprodukce nabízí vlajková loď výrobce i nezaměnitelný funkční design, špičkové materiály, a hlavně skvělou ergonomii. Jejich konstrukce kombinující lehoučký hlavový most a ocelové uchycení měničů s matným povrchem potlačuje nežádoucí vibrace a nabízí skvělou stabilitu sluchátek. Bohaté polstrování mostu i náušníků přitom dokáže hýčkat posluchače svou prodyšností a měkkostí. Skutečně prostorné mušle přitom pojmou i ty největší ušní boltce bez jakéhokoli přímého kontaktu. Pohodlí je tak naprosto příkladné a umožní ničím nerušený poslech po dlouhé hodiny.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.