Sociální sítě
Nahoru

Nově otevřený bar Gabby’s Irish Pub

Společnost Gastro Group podnikající v pražském gastronomickém segmentu v těchto dnech otevřela nový podnik. Gabby’s Irish Pub je povedeným počinem, kde dokonalost a autentičnost sálá na každém kroku. Irský bar s biliárem a šipkami, vše v zemitě dřevěném tónu se zelenými detaily.

Za zmínku stojí, že hned vedle nového baru stojí dlouholetý podnik Gastro Group Dutch Pub. Proč se rozhodli otevřít dva podniky hned vedle sebe? Není to už nezdravá konkurence? Naopak. Je to promyšlený tah.

Dutch Pub jde směrem holandské hospody se skvělými burgery, online zápasy a správně vychlazeným pivem. Gabby’s Irish Pub je jiný. Jedná se o ryze noční podnik neboli irský zážitkový bar, který je zaměřený na koktejly, whisky a točené pivo.

Vše v autentickém prostředí irského podniku, kde nechybí šipky, biliard, čtyři velké obrazovky a jedna velkoplošná projekce. Lze tedy najednou sledovat 5 různých sportovních utkání. Součástí nabídky je i barové menu s hot dogem, mísou hranolků politých sýrem a slaninou, domácí paštikou, epickými křidélky či sýrovými smaženými delikatesami.

A proč právě jméno Gábina hraje roli v tomto podniku? Ikonou dlouholetého podniku Dutch Pub je manažerka Gábina. Za ní se vrací tuzemští a zahraniční klienti, jelikož její profesionalita je nepopsatelná. Zařídí pořádek i zábavu najednou. Za její dlouholetou profesní kariéru vznikl hned v sousedství právě Gabby’s Irish Pub.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.