Gastro | 11.1.2024 | Marek Zelený

V Karlíně se otevřelo francouzské pekařství PAUL

Francouzské pekařství PAUL otevřelo v metropoli svou další pobočku. Nové místo, kde zákazníci najdou to nejlepší z francouzské gastronomické tradice, se nachází přímo v centru živé pražské čtvrti Karlín.

Celosvětově známý koncept otevřel svou první českou pobočku již v roce 2018 a od té doby se u nás velmi úspěšně rozvíjí. PAUL představuje výjimečné propojení tradice, kvalitních surovin a prověřených řemeslných postupů s moderními trendy v oblasti gastronomie.

Většina z 20 pražských poboček nabízí také příjemné posezení v autentickém prostředí s nezaměnitelným šarmem.

Lokalita nové pobočky byla vybrána velmi pečlivě. „Karlín je živá a rozvíjející se čtvrť, která má stále rostoucí počet návštěvníků, vyhledávajících zajímavé gastronomické zážitky,“ vysvětluje Filip Kubernat, ředitel sítě PAUL pro ČR a navazuje: „Jsem přesvědčený, že zde nalezneme stabilní základnu zákazníků, kteří si chtějí vychutnat kousek francouzské pohody a elegance.“

Design pobočky na roku Křižíkovy a Thámovy ulice je vytvořen v tzv. neoindustriálním stylu, který dobře ladí s původním průmyslovým charakterem čtvrti. Jeho autorem je francouzské architektonické studio Panétude. To exkluzivně navrhuje prodejny PAUL po celém světě. Interiér je typický bílým keramickým obkladem stěn a nápaditým osvětlením, které se pro pekařství PAUL vyrábí v Anglii.

Rozšíření pobočkové sítě bude pokračovat i v příštím roce, přibližuje Filip Kubernat. „Plánujeme otevření pekařství PAUL na Masarykově nádraží, které díky ambicióznímu projektu Masaryčka velmi získalo na atraktivitě a náš koncept tu tedy rozhodně nesmí chybět. Stále rozvíjíme i myšlenku na otevření první mimopražské pobočky, ale bohužel se nedaří najít odpovídající prostory, splňující naše nároky na lokalitu a zázemí,“ uzavírá ředitel Kubernat.

Většina produktů se připravuje přímo na prodejně. Chléb, bagety nebo vyhlášená vánočka se pečou z těst s unikátní recepturou, které se z výroby rozváží na pobočky několikrát za den. Mimořádný důraz se klade i na kvalitu surovin a výběr lokálních dodavatelů. Zákazníci mají jistotu, že svou objednávku dostanou vždy připravenou tak, jako v pekařství PAUL na proslulém pařížském bulváru Champs – Élysées.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz