Sociální sítě
Nahoru

Zimní cesty do Dubaje teď nabízí další zpestření

Letecká společnost Emirates představila chystanou zimní akci pro cestovatele, kteří plánují od 15. ledna do 31. března 2024 navštívit Dubaj nebo mají naplánováno mezipřistání v tomto městě (delší než 8 hodin). Tito cestující si teď mohou užít volný vstup do dubajského Muzea budoucnosti nebo zábavního parku Atlantis Aquaventure.

Speciální nabídka platí pro letenky zakoupené v období od 12. ledna do 1. února 2024 pro cesty uskutečněné mezi 15. lednem a 31. březnem 2024. Tyto výhody se vztahují na všechny letové třídy a rezervace uskutečněné na emirates.com, v call centru Emirates, v prodejním místě Emirates, prostřednictvím cestovních agentů a lze uplatnit nejpozději 96 hodin před cestou.

Muzeum budoucnosti je jednou z nejnovějších a největších dubajských novinek, která návštěvníky přenese do 50 let vzdálené budoucnosti. Kromě toho se mohou cestovatelé těšit na atrakce v Atlantis Aquaventure, největšího zábavního parku na světě.

Dubaj s Emirates

Dubaj patří mezi vyhledávané dovolenkové destinace nabízející prosluněné pláže, gastronomii, nákupní zážitky v Dubai Mall nebo nádherné výhledy z nejvyšší budovy světa Burdž Chalífa. Cestující se společností Emirates je mohou navštívit v rámci programů aerolinky.

My Emirates Pass – Díky tomuto programu mohou cestovatelé využít stovky výhodných nabídek v Dubaji a Spojených arabských emirátech. Výhody lze uplatnit až do 31. března 2024, stačí se prokázat palubní vstupenkou Emirates ve vybraných restauracích, spa a dalších zařízeních, které tyto exkluzivní nabídky a slevy nabízejí. Všechny nabídky v rámci programu My Emirates Pass naleznete na webové stránce www.emirates.com/myemiratespass.

Emirates Skywards Partners – Členové oceňovaného věrnostního programu Emirates si mohou užít ještě více výhod. S aplikací Skywards Everyday mohou získat míle Skywards za své každodenní nákupy u maloobchodníků v SAE. Míle mohou také utratit za lety a upgrady nebo za vstupenky na koncerty a sportovní akce prostřednictvím služby Skywards Exclusives.

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.