Sociální sítě
Nahoru

Citroën představuje nový SpaceTourer

Citroën, průkopník v segmentu MPV, představil novou dodávku SpaceTourer, která se ve všech ohledech posunula na vyšší úroveň. Je k dispozici ve dvou délkách až pro 9 cestujících, je elegantnější díky přední části, která přebírá novou identitu stylu značky Citroën, je pohodlnější a nabízí dokonalou konektivitu, zejména díky systému infotainmentu nejnovější generace, a je ještě praktičtější díky důmyslnějším úložným prostorům. Tento“ obývák na kolech“ s výrazným expresivním designem, modularitou umožňující různé konfigurace a pohodou na palubě za každé situace je více než kdy jindy moderní odpovědí na všechny potřeby.

Nový SpaceTourer je dokonalou ukázkou know-how Citroënu z hlediska vývoje všestranných a prostorných vozů, ve kterých je radost cestovat. Tyto modely jsou věrné hodnotám značky a nabízejí výjimečný komfort a promyšlený design, který usnadňuje intenzivní a všestranný život.

Vůz je praktický a při každodenním provozu uživatelsky přívětivý. Je to nejen ideální velké MPV pro nejrůznější skupiny cestujících, ať už se jedná o rodinu, přátele, sportovní týmy atd., ale je také více než kdy jindy vozidlem vhodným pro profesionální přepravu osob.

V elektrické verzi nabízené v Evropě byl dojezd prodloužen na 350 km (kombinovaný cyklus WLTP, v současné době probíhá homologace), takže je mimořádně všestranný a nabízí zodpovědnou mobilitu s nižšími provozními náklady.

Pro profesionály je to způsob, jak se podílet na energetické transformaci, podporovat image z hlediska přístupu k životnímu prostředí, zejména v případě poskytovatelů kyvadlové dopravy, získat přístup do center měst s omezeným vjezdem, užívat si bezkonkurenčního jízdního komfortu a mít náklady pod kontrolou. Díky nové aplikaci e-ROUTES mohou zákazníci využívat i skutečně osobního asistenta pro plánování delších cest.

Mimo Evropu a na specifických trzích může být nový SpaceTourer kromě 100% elektrického motoru vybaven také vysoce výkonným a účinným dieselovým motorem BlueHDi o výkonu 180 k spojeným s osmistupňovou automatickou převodovkou. Díky výjimce, kterou dostala Česká republika, bude tato spalovací verze na našem trhu v limitovaných počtech k dispozici od dubna letošního roku.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.