Sociální sítě
Nahoru

BMW Premium Selection: ojetá prémiová auta s bezkonkurenčními službami

Společnost invelt je jeden z největších prodejců vozů značek BMW, MINI a BMW ALPINA a tomu odpovídá i vysoká kvalita nabízených služeb. V moderních showroomech v Praze a Plzni najdete nejen nabídku nových automobilů, ale také certifikovaných ojetých vozů z programu BMW Premium Selection.

Každý uživatel si svůj budoucí vůz hledá primárně u spolehlivého partnera s prověřenou minulostí na trhu. Koupí vozu to ovšem nekončí. V BMW invelt může zákazník vybírat z více jak stovky ojetých vozů BMW a MINI, které všechny splňují přesně definované vysoké standardy a vedle ověřené kvality u nich zákazník navíc získává řadu dalších benefitů a služeb jako je například dvouletá záruka na veškeré mechanické a elektronické komponenty, servis nebo přípravu nabídky financování vozu. Profesionální individuální přístup a testovací jízdy jsou samozřejmostí.

Vozy BMW jsou známé pro své prvotřídní a odolné materiály, které si svou kvalitu udržují pro mnoho let. BMW jsou výkonná a spolehlivá i ve starších generacích. Auta této německé automobilky jsou jedna z nejbezpečnějších. Vzhledem k velikosti společnosti invelt je dostupná široká škála náhradních dílů pro ojeté vozy.

Pokud při koupi nového automobilu nevolíte vůz, který je k dispozici v showroomu, je třeba učinit mnoho důležitých rozhodnutí: zvolit model, výbavu, cenu, barvu a následně čekat. U ojetého vozu můžete procházet prostorný showroom a ihned si koupit vůz, který bude tím vyvoleným, a odvést si ho domů. Každé BMW je vaše jedinečná volba, která může odrážet váš styl a osobnost.

Prověřené ojeté vozy modelových řad 3 a 5 přináší zákazníkům širokou škálu výběru v pohonných jednotkách, karosářských variantách i výbavě. Zákazníci mohou volit nejen z klasického sedanu, praktického kombi, ale i stylové verze GT, v níž se snoubí osobitý styl, prostornost a praktičnost s jízdními výkony očekávanými od vozu BMW.

Ten, kdo je rád „nad věcí“, může vybírat z prověřených SAV/SUV modelů X1, X3, X5 a X7 nebo jejich sportovněji orientovaných variant X2, X4 a X6. A v nabídce certifikovaných ojetých vozů nechybí ani stylová kupé a kabriolety, jejichž čas už se blíží a vy se tak na první jarní dny můžete těšit s vidinou vyjížděk s nebem nad hlavou.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.