Sociální sítě
Nahoru

Svatební den v Hliněné Baště

Co romantickým Valentýnem začne, může skončit také svatbou. Pokud, jste se rozhodli k tomuto důležitému kroku a hledáte ideální místo pro svatební obřad, řekněte si své ANO na břehu rybníka, uprostřed přírody a zároveň na okraji Prahy. Nechte se hýčkat a ohromte své hosty kouzelným prostředím, nádhernou výzdobou, výborným jídlem a laskavým, profesionálním servisem. Úžasnou svatbu zažijete na Hliněné baště.

Správné místo vytvoří perfektní atmosféru, dokonalý první dojem, úchvatné prostředí pro fotky i zábavu pro hosty. Svatebčany přivítáte sklenkou bublinek na terase nad rybníčkem, po pár krocích dojdete na louku vyzdobenou na obřad, kouzelné ano si říkáte na louce pod širým nebem a hostinu si můžete užít v přírodě, na terase nebo ve stylovém interiéru.

Restaurace Hliněná bašta ztělesňuje klid, harmonii, romantiku i luxus. Výjimečný zážitek umocní vytříbená gastronomie a perfektní servis. Hliněná bašta je vyhlášená úpravou ryb a masa, svatební hostinu vám však připraví šéfkuchař na přání. Ať už se jedná o českou klasiku, středomořskou kuchyni, menu s asijskými vlivy nebo grilování. Ochutnat zde můžete pestrý výběr čerstvých rybích pokrmů, třeba humry a langusty tu vytahují přímo z akvárií. Najdete tu ale i výtečné steaky a prvotřídní víno. Na výběr je především víno moravské a italské, najdete tu ale i francouzské, argentinské, španělské či německé.

Restaurace je unikátní i tím, že jde o první moderní stavbu z nepálené hlíny v Čechách. Díky moderní technologii zpracování vydrží budova stovky let. Atmosféru restaurace si můžete vychutnat i na letní terase nad rybníčkem či v jednom ze dvou oddělených salonků ve věži. Uzavřený areál navíc nabízí dostatek soukromí i prostoru pro různé aktivity až pro 120 hostů. Nezaskočí vás nepřízeň počasí, ani večerní chlad a slavit můžete až do rána.

Více z rubriky Romantika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.