Sociální sítě
Nahoru

Ron Santiago de Cuba nabízí svůj 20letý rum

Oblíbený Ron Santiago de Cuba uvádí na trh svůj exkluzivní 20letý rum Extra Añejo, který je výsledkem výběru pouze z malého množství sudů v jedné z nejstarších výroben na Kubě. Ochutnejte sami a dopřejte si exkluzivní zážitek, který vám vykouzlí úsměv na rtech. Pro ČR bylo uvolněno pouze 180 lahví.

Ron Santiago de Cuba 20-Year-Old Extra Añejo Gran Reserva si nejlépe vychutnáte během klidných chvil po večeři, buď samotný, nebo s ledem ve sklenici na Old Fashioned nebo koňak. Pořídíte na www.1er.cz za 5 241 Kč.

Rumy Ron Santiago de Cuba patří mezi nejkvalitnější destiláty této kategorie na trhu a skvěle se hodí pro jakoukoliv příležitost – z obyčejného dne udělají degustační zážitek a sváteční momenty povznesou na nezapomenutelnou úroveň. Luxusní dvacetiletá edice této ikonické značky, která je znovu uvedena na trh, nabízí jedinečnou možnost poznat jeden z nejstarších kubánských třtinových destilátů.

Díky zrání v sudech z bílého dubu známých pro své skvělé aromatické vlastnosti je rum Ron Santiago de Cuba 20-Year-Old Extra Añejo Gran Reserva nositelem kombinace ovocných vůní a okouzluje svým vynikajícím vyváženým aromatickým profilem. Na patře působí robustně a hladce, s harmonickou rovnováhou mezi sladkostí a suchostí, na jazyku ucítíte chuť kávy, kakaa a čokolády. Závěr naplní vaše chuťové pohárky tóny černého kakaa, kávy s podkresem dubu a koření s karamelem.

Vyzrálý rumový blend je oslavou města Santiago de Cuba, kolébky světlého kubánského rumu, a skládá hold kultuře tohoto regionu, hudbě jeho ulic a vytříbenému umění výroby zdejšího rumu. Nová láhev, která odráží drsný a zároveň rafinovaný luxus Kuby, je opatřena ilustracemi s vyobrazením právě druhého největšího kubánského města.

Jako všechny varianty z portfolia značky Ron Santiago de Cuba je i tento 20letý rum vyráběn dle přísných kubánských zákonů a předpisů a platí, že na etiketě je uveden pouze nejmladší rum použitý ve směsi.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.