Sociální sítě
Nahoru

Black Angel’s bar představuje noční menu

Skvost pražské barové scény Black Angel’s bar se nachází v uhrančivém prostředí na Staroměstském náměstí, přímo v gotickém sklepě hotelu U Prince. O jeho prestiži a mezinárodním uznání svědčí i to, že se se pravidelně umísťuje v první desítce nejlepších hotelových barů světa.

Už když přijdete do baru, dýchne na vás atmosféra třicátých let minulého století. Vše je do posledního detailu vyladěné k tomu, aby hosté zapomněli na své starosti a vychutnali si jedinečnou náladu tohoto kultovního podniku. K tomu slouží také pianista hrající každý večer a samozřejmě profesionální personál, který umí namíchat cocktaily staré i 150 let a současně o nich pestře a barvitě vyprávět.

Ovšem nyní ikonický Black Angel’s představuje svou gastronomickou novinku. Nově lze kromě vytříbených drinků okusit i speciální menu, které se podává do brzkých ranních hodin. Menu obsahuje například talíř pochutin, kde nechybí kvalitní proscuitto, skvěle vyzrálý parmazán a černé olivy. Při větším hladu jistě oči spočinou na sekci burgery nebo hot dogy.

Báječná nabídka, která přijde během dlouhého večera vhod. Burgery jsou rovnou tři. Je libo okusit klasiku se smaženou cibulkou jménem Bistro, nebo raději lahodíte burgeru se sýrem? Pokud ano, ten pravý bude Cheddar. Žhavá varianta je Chilli. Hot Dogy jsou také tři a na výběr je Classic, Cheese a Chilli Bacon. S jistotou lze říci, že toto noční menu je nápadité, stejně jako celý Black Angel’s bar.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.