Sociální sítě
Nahoru

Waldorf Astoria na Seychelách nabídne privátní lekce s Tomášem Berdychem

Poslední lednový den se otevřel Waldorf Astoria Seychelles Platte Island, nejnovější přírůstek do hotelové sítě Waldorf Astoria. S dlouho očekávaným openingem resort představuje i první mimořádnou sportovní spolupráci. O inauguraci tamních tenisových kurtů se totiž už 15. února postará česká legenda tohoto sportu, Tomáš Berdych. Hosté, kteří budou mezi 15. a 22. únorem na ostrově přítomni, si mohou s Berdychem zarezervovat privátní lekce nebo se zúčastnit speciální tenisové kliniky, během níž získají oficiální profi tipy jak lépe ovládnou tento sport.

Resort Waldorf Astoria Platte Island má ambici nastavit na Seychelách novou úroveň přístupu k luxusnímu cestování. Privátní ostrov, na němž byl vybudován, leží něco málo přes 130 kilometrů – tedy asi dvacet minut letu – jižně od Mahé, což mu zaručuje pozici stranou turistických tras. Vody okolo nedotčeného atolu porostlého palmovým hájem nabízejí mimořádně bohatý podmořský život a přímo na ostrově chráněném vlastní lagunou a korálovým útesem žije kolonie více než 700 karet ostronosých.

Samotný resort je ztělesněním trvale udržitelného hotelového luxusu budoucnosti, je například provozován výhradně ze zdrojů saturovaných solární energií. Ve spolupráci s organizací Island Conservation Society se Waldorf Astoria Platte Island zavázal chránit přírodní bohatství Seychel, ale zároveň nedělá kompromisy ani v otázkách šestihvězdičkové kvality, kterou svých hostům nabízí.

Tomáš Berdych začal s tenisem už v roce 1990, kdy mu bylo pět let. Mezi profesionální hráče se zařadil v roce 2002 a svůj první zápas na ATP (Association of Professionals Tour) vyhrál už o rok později. V roce 2010 se kvalifikoval na své první Grand Slam finále ve Wimbledonu. Odehrál 52 Grand Slamů a 64 turnajů ATP Masters 1000 v řadě. Tomáš pomohl České republice získat v letech 2012 a 2013 dva tituly v Davisově poháru.

Více z rubriky Moře

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.