Sociální sítě
Nahoru

VSTUPTE DO LUXUSNÍHO SVĚTA ESENCIÁLNÍCH OLEJŮ INEVITA

V dnešní době jsou esenciální oleje více než jen trendy. Staly se neodmyslitelnou součástí našeho každodenního života. Nabízejí výjimečný zážitek nejen v oblasti wellness a relaxačních masáží, ale také ve všech koutech našeho domova. Je to možnost, jak proměnit svůj domov na útočiště elegance a pohody.

Relaxace v obývacím pokoji

Pro vytvoření relaxačního prostředí v obývacím pokoji můžete využít esenciální oleje, jako je například růžové dřevo,  vanilkajasmínlevandulemedovkanerolipačulirůžesantal a vetiver. Pro podporu energie jsou ideální oleje citrongreprozmarýnmáta peprnápalo santo a litsea.

Chodba: vůně, které vítají hosty

Esenciální oleje mohou oživit vaši chodbu příjemnou vůní a novou energií. Pokud preferujete osvěžující citrusové tóny, zkuste kombinaci citronu a litsei. Levandule zmírní napětí, zatímco palmarosa dodá prostoru exotický šarm. Osvěžte váš botník pomocí čisticí směsi esenciálních olejů a dodajte mu nový dech.

Voňavý příběh v kuchyni

V kuchyni, kde se otevírá svět různých vůní, můžeme využít esenciální oleje k neutralizaci pachů. Pomeranč, citronová tráva, máta peprná nebo litsea přinesou do našeho kulinářského prostředí nový rozměr vůně. Kromě toho jsou vhodné k osvěžení lednice a jako přírodní alternativa antibakteriálních čisticích prostředků.

Recept na čisticí směs do lednice: Do oplachovací vody přidejte 3 kapky litsea nebo pomeranče, 5 ml octa a špetku sody bikarbony. Tímto způsobem zbavíte lednici různých pachů a dodáte jí svěží vůni.

Recept na směs na dezinfekci povrchů: Zřeďte 5 kapek vybraného oleje v 30 ml octu a tuto směs přidejte do cca 1 litru vody. Roztok použijte k čištění kuchyňského prkna nebo podlahy. Esenciální oleje nejen čistí, ale také provoní domov přírodními esencemi. Vyberte si esenciální oleje podle vlastních preferencí a vytvořte si prostředí, které vyhovuje právě vám.

Ložnice: harmonie pro uvolněný spánek

Vytvořte si v ložnici ideální prostředí pro relaxaci a kvalitní spánek. Kombinace palmarosy, ylang-ylang, muškátového oříšku, levandule, neroli, růžového lotosu a santalového dřeva podporují uvolnění mysli a příjemnou atmosféru. Dodejte ložnici jemné a osvěžující vibrace pomocí bergamotu, eukalyptu a citronu.

Vůně ve skříni a ochrana před moly

V šatníku mohou esenciální oleje přidat příjemnou vůni nejen oblečení, ale i celé místnosti. Vonné směsi, jako růže, frangipani, jasmín, růžový lotos pro ženy nebo cedr, osmantus, santalové dřevo pro muže, vytvářejí jediněčné  aromatické zážitky.

Nakapejte několik kapek esenciálního oleje přímo na kapesník a uložte ho do zásuvky. Pro ochranu proti molům jsou vhodné levandule, citronová tráva, rozmarýn, citronela, eukalyptus a cedr.

Koupelna: dezinfekce a wellness se stylem

Vaše koupelna může být nejen místem pro očistu těla, ale i pro relaxaci a klid. Využijte esenciální oleje, jako je bergamot, levandule, citron, kadidlo a palmarosa, k vytvoření osvěžující směsi s dezinfekčními vlastnostmi.

Recept na wellness směs do koupele: Ve sklenici smíchejte 1 polévkovou lžíci základního oleje, jako je kokosový nebo arganový a přidejte 3 kapky levandulového oleje a 2 kapky římské kamilky. Směs důkladně promíchejte a přilijte do vany s teplou vodou.

Vítejte na terase

S nástupem teplých měsíců přichází také nechtění hosté – hmyz. Ale nebojte se, máme pro vás účinné řešení. Bojujte proti invazi komárů, mravenců a dalšího hmyzu pomocí osvědčených přírodních prostředků, jako jsou bobkový list, litsea, levandule, citronová tráva, citronela, hřebíček, tymián, máta peprná a užijte si klidné chvíle na terase.

 

Společnost INEVITA je lídrem v poskytování prémiových esenciálních olejů. Jejich příběh začal po návštěvě Dillí, kde je inspirovala ajurvéda. Po osobních setkáních s výrobci vybrali spolehlivého partnera, splňujícího mezinárodní standardy a společně připravili prodej na Slovensku a v zahraničí pod obchodní značkou Inevita.

Cílem Inevity je nabízet zákazníkům esenciální oleje nejvyšší kvality za přijatelné ceny. S důrazem na spokojenost zákazníka, čerstvost olejů a portfólio obsahující více než 150 druhů esenciálních olejů nabízí bohatý výběr, díky kterému můžete objevit různorodost přírodních esencí.

Využijte exkluzivní slevu -15% na všechny esenciální oleje, pouze pro vás.

Slevový kód: REZIDENCE15

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.