Sociální sítě
Nahoru

Oslavte dny cavy s nejnovějším přírůstkem do rodiny šumivých vín – Cava Codorníu Cuvée Clásico Organic Brut

Milovníci bublinek se mohou těšit na blížící se Mezinárodní den cavy, který připadá na 23. dubna. A jak lépe oslavit takový den než s novinkou od ikonické značky katalánských šumivých vín Codorníu, Cavou Cuvée Clásico Organic Brut. Toto víno potěší každého svou kvalitou i příjemnou cenou.

Spolu s jarem se blíží i den cavy, a proto je ideální čas naplánovat si, s jakou sklenkou jej oslavíte. A novinka v podobě Cavy Codorníu Cuvée Clásico Organic Brut v bio kvalitě je rozhodně tou správnou volbou.

Tato moderní cava je vyrobena tradiční metodou kvašení přímo v lahvi z hroznů, které byly pěstovány v organickém režimu. Využívá původní katalánské odrůdy vína určené pro výrobu cavy – Macabeo, Parellada a Xarel.lo – a k dokonalosti zraje minimálně devět měsíců na kalech.

Cava Codorníu Cuvée Clásico Organic Brut se může pochlubit světlou zlatavě žlutou barvou s jemným a elegantním perlením. Její vůně je středně intenzivní s nádechem citrusových plodů a v pozadí vám zahrají tóny žlutých jablek nebo melounu. Chuť je svěží, šťavnatá a primárně ovocná, doplněná o harmonickou kyselinku se středně dlouhou dochutí, jež vás přímo vybízí k tomu napít se znovu.

Tato výjimečná cava je vynikajícím společníkem pro speciální příležitosti. Zároveň je to ideální volba pro ty, kteří chtějí své blízké ohromit nejen skvělým vínem, ale také příběhem o udržitelném způsobu výroby, jenž stojí za tímto produktem.

Cava Codorníu Cuvée Clásico Organic Brut je důkazem toho, že tradice a moderní přístupy k pěstování a výrobě vína mohou jít ruku v ruce. Šumivá novinka je k dostání na e-shopu společnosti Premier Wines & Spirits www.1er.cz za 220 Kč.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.