Sociální sítě
Nahoru

Sportovní Certina DS Action na cesty

Švýcarský výrobce Certina představuje nové hodinky DS Action GMT Powermatic 80: Vodotěsné hodinky v urban stylu, které díky komplikaci GMT mohou ukazovat druhé časové pásmo.

Hodinky DS Action GMT Powermatic 80 jsou ideálním společníkem pro lidi, kteří rádi cestují po celém světě. Novým model kombinuje stylový design s pokročilou funkčností a výsledkem jsou hodinky s moderním duchem.

Robustní pouzdro z nerezové oceli o průměru 41 mm je opatřeno šroubovací korunkou a šroubovací zadním dýnkem se safírovým sklíčkem. Obousměrně otočná ze safírového skla má 24hodinovou stupnici v bílé barvě vyvedenou na barevném pozadí. Ručky i indexy jsou pokryté luminiscenční vrstvou Super-LumiNova.

Výhodou tohoto nového modelu je, že hodinová, minutová a sekundová ručka ukazují domácí čas, zatímco tenká zelená GMT ručka s luminiscenčním hrotem ukazuje druhé časové pásmo. Opravdový dobrodruh navíc využije obousměrně otočnou lunetu, pomocí které lze odečítat čas z více časových pásem.

Srdcem tohoto nového modelu je osvědčený automatický strojek Powermatic 80, který nabízí maximální flexibilitu a spolehlivou přesnost podpořenou výjimečnou 80hodinovou rezervou chodu. Tento špičkový kalibr je vybaven antimagnetickým vláskem setrvačky Nivachron pro zvýšenou ochranu vůči magnetickým polím.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.