Sociální sítě
Nahoru

Sennheiser s pořádným balením nejmodernějších technologií

Společnost Sennheiser oznámila zahájení prodeje svých nejnovějších plně bezdrátových sluchátek – Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4. Nová generace oceňovaných sluchátek přináší řadu inovací, které posouvají kvalitu poslechu na novou úroveň. Nadchnou však i mnoha technologickými vylepšeními, které zvyšují komfort i uživatelskou zkušenost.

Posluchači se mohou těšit na 7,5h výdrž na jedno nabití, která se s nabíjecím pouzdrem vyšplhá až na 30 h. Nechybí ani bezdrátové nabíjení. Díky měničům TrueResponse a technologii Bluetooth Lossless jsou Momentum True Wireless 4 schopná reprodukovat zvuk s nebývalou čistotou a detailností. Podpora 24bitového zvuku a nejmodernějších kodeků, včetně LC3 a aptX™ Adaptive, zaručuje, že posluchači neunikne žádný detail hudby či filmu. Tato kombinace přináší mimořádný poslechový zážitek, který uspokojí i ta nejnáročnější očekávání.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 jsou dostupná za 7 490 Kč

Celkem tucet vylepšení oproti předchozímu modelu se odráží v každé oblasti, kterou je u sluchátek možné hodnotit. Posun nastal ve zvukové kvalitě, nízké latenci i komfortu. Sennheiser Momentum True Wireless 4 ocení nejen milovníci hudby, ale také filmoví fanoušci a hráči videoher.

Sluchátka Momentum True Wireless 4 jsou vybavena nejnovější verzí Bluetooth 5.4 a technologiemi Qualcomm® S5 Sound Gen 2 a Snapdragon Sound. Díky tomu mohou nabídnout ještě lepší zvukovou kvalitu a nové možnosti připojení zahrnující LE Audio a AURACAST. Problémem tak není sdílení zvuku mezi více sluchátky a do budoucna ani integrace s IoT zařízeními, jako jsou chytré zvonky, nebo chůvičky. To vše zvyšuje jejich flexibilitu a usnadní využití sluchátek v různých životních situacích.

Sennheiser nabízí také funkci automatického přepínání nastavení sluchátek podle aktuální polohy. Momentum True Wireless 4 automaticky upravují ekvalizér, aktivní potlačení hluku (ANC) a režim transparentního poslechu tak, aby vše odpovídalo potřebám posluchače doma, v práci anebo v rušném MHD.

Nová sluchátka zaujmou nejen svým výkonem, ale i vzhledem a komfortem používání. Výměnné ploutvičky dodají jistotu, že sluchátka nevypadnou z uší a sada ušních nástavců perfektní utěsnění bez pocitu nadměrného tlaku. Vnější skořepina přitom okouzlí metalickým povrchem, který technologií nabitá sluchátka mění v elegantní šperk.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.