Sociální sítě
Nahoru

Galadegustace prvotřídních vín z celého světa

Kupte si lístky na exkluzivní galadegustaci a ochutnejte skoro 100 špičkových vín z celého světa. Již ve čtvrtek 7.3. se v Garden Baru pražského hotelu Mama Shelter uskuteční tato prémiová událost, buďte u toho.

Tato ochutnávka vám nabídne degustaci vín z nejvýznamnějších regionů z celého světa. Mimo to se můžete těšit také na špičkové rodinné vinařství Kruger-Rumpf, jejichž vína osobně představí Georg Rumpf a na hosta z moravského Vinařství Škrobák, které získalo ocenění vinařství roku 2018 v kategorii malé vinařství, jejichž vína osobně představí Martin Škrobák.

Počet vstupenek je omezený, takže s pořízením moc neotálejte. Po zakoupení vstupenky navíc obdržíte při vstupu na akci 20% slevu na nákup na e-shopu www.1er.cz. Akce bude probíhat od 14 do 19 hodin.

Za 590 Kč lez pořídit vstupenky zde.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.