Restaurace ZEM se letos stává součástí vyhlášeného gastronomického festivalu Restaurant Week 2024. Tento mezinárodně uznávaný festival, který se datuje od roku 1992 a každoročně se koná v metropolích jako New York, Chicago, Londýn a nyní i v Praze, se rychle stal významným bodem na kulturní mapě Česka. V rámci této akce od 6. března do 24. března si tým restaurace ZEM připravil exkluzivní signature menu, které slibuje nezapomenutelný gastronomický zážitek.
Třetí ročník Restaurant Week, trvající od 6. března do 24. března 2024, nese podtitul „Jídlo nezná hranic“. Toto téma vyzývá hosty k objevování chutí kuchyní z celého světa, bez nutnosti cestovat daleko.
V rámci letošního Restaurant Week 2024 máme pro vás v restauraci ZEM připraveny dvě neodolatelná exkluzivní menu, díky kterým zažijete jedinečný a unikátní gastronomický zážitek.
Menu je kombinací českých a japonských chutí, které se tak drží tématu festivalu. Základní menu je pak masové s vepřovým bůčkem a marinovaným úhořem jako předkrmem. Druhé menu je pak vegetariánské s pikantním tofu a svěžím předkrmem ze zeleného manga. Obě menu pak mají společnou tradiční českou kulajdu. Cena za menu je 790 Kč, doplněná pouze rezervačním poplatkem 15 Kč.
Z důvodu omezené kapacity a vysokého zájmu doporučujeme rezervovat stůl co nejdříve, abyste si zajistili místo na této jedinečné kulinářské akci. Rezervace je možné provádět přímo na webových stránkách festivalu Restaurant Week.