Sociální sítě
Nahoru

Spolupráce Hublot a Karolíny Plíškové pokračuje

Značka Hublot, synonymum švýcarské preciznosti a luxusu, s radostí oznamuje, že její společná cesta s Karolínou Plíškovou, jednou z nejzářivějších hvězd světového tenisu a hrdou ambasadorkou Hublotu od roku 2017, nadále pokračuje. Česká tenisová hvězda nedávno navštívila pražský butik v Široké ulici, kde obdivovala nové modely hodinek pro rok 2024. Tyto okamžiky byly zachyceny v sérii fotografií, které dokonale ztělesňují dynamiku a eleganci Karolíny i značky Hublot.

Karolína, která se na tenisových kurtech po celém světě proslavila svou bojovností i elegancí, pokračuje ve své cestě za tenisovými triumfy, přičemž její nedávné úspěchy jsou jasným důkazem její nezlomné vůle a ambicí. Hublot se těší, že bude Karolíně i nadále stát po boku, a oslavovat společné hodnoty jako je: vášeň, inovace a odhodlání být vždy o krok napřed.

Snímky nejenže odhalují Karolíninu přirozenou eleganci a sportovní dynamiku, ale také reflektují nekonečnou inovaci a sofistikovanost, které Hublot přináší do světa luxusních hodinek. Toto partnerství je příkladem, kde se spojuje tradiční řemeslná dovednost s inovací, oslavující každý moment s nekonečným citem pro styl a výkon.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.