Praha, Česká republika – 7. března, 2024 – Four Seasons Hotel Prague zve všechny milovníky gastronomie na každoroční brunch, který se koná v restauraci CottoCrudo na Boží hod velikonoční. Oslavte svátky v jedinečném prostředí s pohledem na malebnou Prahu a dopřejte si bohatou sváteční tabuli.
Tým italské restaurace pod vedením šéfkuchaře Nicholase Trosiena připravil pro tuto příležitost speciální menu s širokým výběrem vaječných pokrmů, italských sýrů, čerstvých ryb, mořských plodů a zdravých salátů a nebude chybět ani Bloody Mary koutek.
Šéfcukrář Gianmarco Carandino se zaměřil na exkluzivní čokoládový showpiece, domácí sorbety a gelato nebo sicilské cannoli, a tradičně tak propojil chutě jižní Itálie s českými velikonočními specialitami včetně beránka, mazance a koláčů.
Velikonoční brunch proběhne v restauraci CottoCrudo a v případě příznivého počasí si hosté budou moci užít oslavy Velikonoc na terase s jedinečným výhledem na Pražský hrad a Vltavu.