Sociální sítě
Nahoru

Avantgardní restaurace ZEM součástí Restaurant Week 2024

Restaurace ZEM se letos stává součástí vyhlášeného gastronomického festivalu Restaurant Week 2024. Tento mezinárodně uznávaný festival, který se datuje od roku 1992 a každoročně se koná v metropolích jako New York, Chicago, Londýn a nyní i v Praze, se rychle stal významným bodem na kulturní mapě Česka. V rámci této akce od 6. března do 24. března si tým restaurace ZEM připravil exkluzivní signature menu, které slibuje nezapomenutelný gastronomický zážitek.

Třetí ročník Restaurant Week, trvající od 6. března do 24. března 2024, nese podtitul „Jídlo nezná hranic“. Toto téma vyzývá hosty k objevování chutí kuchyní z celého světa, bez nutnosti cestovat daleko.

V rámci letošního Restaurant Week 2024 máme pro vás v restauraci ZEM připraveny dvě neodolatelná exkluzivní menu, díky kterým zažijete jedinečný a unikátní gastronomický zážitek.

Menu je kombinací českých a japonských chutí, které se tak drží tématu festivalu. Základní menu je pak masové s vepřovým bůčkem a marinovaným úhořem jako předkrmem. Druhé menu je pak vegetariánské s pikantním tofu a svěžím předkrmem ze zeleného manga. Obě menu pak mají společnou tradiční českou kulajdu. Cena za menu je 790 Kč, doplněná pouze rezervačním poplatkem 15 Kč.

Z důvodu omezené kapacity a vysokého zájmu doporučujeme rezervovat stůl co nejdříve, abyste si zajistili místo na této jedinečné kulinářské akci. Rezervace je možné provádět přímo na webových stránkách festivalu Restaurant Week.

Více z rubriky Restaurace

  • Nová španělská restaurace CASA 71

    Nová španělská restaurace Casa 71 se nachází jen pár kroků od malebného Náměstí Míru a pražské křižovatky I.P. Pavlova. Dříve se...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Oslava jara na Hliněné baště

    Příroda se po zimě probouzí a pozvolna vydává své poklady – medvědí česnek, jedlé divoké byliny, cukrový hrášek, karotku, chřest, kůzlata,...

    Marek Zelený8.3.2024
  • Česnek z lesa

    Do diáře si zapište přelom března a dubna. Záleží na počasí, ale jedno je jisté, přibližně v tomto období přichází čas...

    Marek Zelený7.3.2024
  • Šéfkuchař David Rejhon zazářil mezi světovou špičkou

    Restaurace The Artisan pražského hotelu Marriott s potěším oznamuje, že její šéfkuchař David Rejhon obdržel prestižní ocenění „Chef of the Year“...

    Marek Zelený5.3.2024
  • The Artisan zve na Restaurant Week

    Pražská restaurace The Artisan se i letos zapojí do oblíbené gastronomické události Restaurant Week. Třetí ročník s podtitulem „Jídlo nezná hranic“...

    Marek Zelený27.2.2024
  • Michelinský šéfkuchař navštívil Prahu a slavnostně otevřel restauraci Honoré v Grand Hotelu International

    Legendární pražský hotel uspořádal při příležitosti nového otevření restaurace Honoré šestichodovou večeři, kterou připravil italský michelinský kuchař Angelo Sabatelli. Události se...

    Marek Zelený22.2.2024
  • Cestovatelské víkendy v Babiččině zahradě

    Vyhlášená restaurace Babiččina zahrada za hranicí Prahy u ikonického Průhonického parku si na víkendy připravila cestovatelská menu. Báječné akce, které se...

    Marek Zelený19.2.2024
  • Věčné chorvatské léto v restauraci Deco

    Oblíbená chorvatská rybí restaurace Deco v pražských Modřanech změnila svou adresu. Po více jak dekádě své existence se posunula o zhruba...

    Jan Pešek7.2.2024
  • Láska prochází žaludkem

    Kdo by neznal oblíbenou restauraci za Prahou s tou nejkrásnější zahradou a interiérovými modrými kamny nesoucí název Babiččina zahrada. Rodinná atmosféra...

    Marek Zelený6.2.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.