Sociální sítě
Nahoru

Avantgardní restaurace ZEM součástí Restaurant Week 2024

Restaurace ZEM se letos stává součástí vyhlášeného gastronomického festivalu Restaurant Week 2024. Tento mezinárodně uznávaný festival, který se datuje od roku 1992 a každoročně se koná v metropolích jako New York, Chicago, Londýn a nyní i v Praze, se rychle stal významným bodem na kulturní mapě Česka. V rámci této akce od 6. března do 24. března si tým restaurace ZEM připravil exkluzivní signature menu, které slibuje nezapomenutelný gastronomický zážitek.

Třetí ročník Restaurant Week, trvající od 6. března do 24. března 2024, nese podtitul „Jídlo nezná hranic“. Toto téma vyzývá hosty k objevování chutí kuchyní z celého světa, bez nutnosti cestovat daleko.

V rámci letošního Restaurant Week 2024 máme pro vás v restauraci ZEM připraveny dvě neodolatelná exkluzivní menu, díky kterým zažijete jedinečný a unikátní gastronomický zážitek.

Menu je kombinací českých a japonských chutí, které se tak drží tématu festivalu. Základní menu je pak masové s vepřovým bůčkem a marinovaným úhořem jako předkrmem. Druhé menu je pak vegetariánské s pikantním tofu a svěžím předkrmem ze zeleného manga. Obě menu pak mají společnou tradiční českou kulajdu. Cena za menu je 790 Kč, doplněná pouze rezervačním poplatkem 15 Kč.

Z důvodu omezené kapacity a vysokého zájmu doporučujeme rezervovat stůl co nejdříve, abyste si zajistili místo na této jedinečné kulinářské akci. Rezervace je možné provádět přímo na webových stránkách festivalu Restaurant Week.

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.