Sociální sítě
Nahoru

Avantgardní restaurace ZEM součástí Restaurant Week 2024

Restaurace ZEM se letos stává součástí vyhlášeného gastronomického festivalu Restaurant Week 2024. Tento mezinárodně uznávaný festival, který se datuje od roku 1992 a každoročně se koná v metropolích jako New York, Chicago, Londýn a nyní i v Praze, se rychle stal významným bodem na kulturní mapě Česka. V rámci této akce od 6. března do 24. března si tým restaurace ZEM připravil exkluzivní signature menu, které slibuje nezapomenutelný gastronomický zážitek.

Třetí ročník Restaurant Week, trvající od 6. března do 24. března 2024, nese podtitul „Jídlo nezná hranic“. Toto téma vyzývá hosty k objevování chutí kuchyní z celého světa, bez nutnosti cestovat daleko.

V rámci letošního Restaurant Week 2024 máme pro vás v restauraci ZEM připraveny dvě neodolatelná exkluzivní menu, díky kterým zažijete jedinečný a unikátní gastronomický zážitek.

Menu je kombinací českých a japonských chutí, které se tak drží tématu festivalu. Základní menu je pak masové s vepřovým bůčkem a marinovaným úhořem jako předkrmem. Druhé menu je pak vegetariánské s pikantním tofu a svěžím předkrmem ze zeleného manga. Obě menu pak mají společnou tradiční českou kulajdu. Cena za menu je 790 Kč, doplněná pouze rezervačním poplatkem 15 Kč.

Z důvodu omezené kapacity a vysokého zájmu doporučujeme rezervovat stůl co nejdříve, abyste si zajistili místo na této jedinečné kulinářské akci. Rezervace je možné provádět přímo na webových stránkách festivalu Restaurant Week.

Více z rubriky Restaurace

  • Nová posila v restauraci Benjamin – jmenuje se Melanie

    Nejmenší fine dining restaurace Benjamin z pražských Vršovic oslovila i michelinské komisaře. Tato nenápadná restaurace v Norské ulici je v českých...

    Jan Pešek15.7.2024
  • PRU58 myslí i na vegany

    Restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představuje nové lunch menu. Podává se vždy ve všední den od 11:00 do 15:00 a příchozí...

    Marek Zelený8.7.2024
  • Vejce Benedikt, které musíte ochutnat

    Restaurant Deer v centru Prahy je vyhlášeným místem s těmi nejlepšími večeřemi, kde každé jídlo vypráví svůj příběh. Kvalitní suroviny od...

    Marek Zelený1.7.2024
  • Ocenění Wine Spectator putuje do pražského Four Seasons

    Restaurace CottoCrudo ve Four Seasons Hotel Prague získala prestižní ocenění Wine Spectator Restaurant Awards 2024, v kategorii Awards of Excellence. Tento...

    Marek Zelený27.6.2024
  • Léto u moře i v Praze

    Restaurace Hliněná bašta sice stojí u rybníka v Průhonicích, ale připadáte si tu jako na břehu moře, zvlášť když vám na...

    Jan Pešek19.6.2024
  • Tajné fígle šéfkuchaře Tritonu

    Umění fermentace dobývá české kuchyně. Tomáš Kohút z pražské restaurace Triton s jeho pomocí připravuje chuťově výrazné omáčky i černou jablečnou...

    Marek Zelený19.6.2024
  • „Izakaya Takeover“ s šéfkuchařem Jakubem Horákem v restauraci Zen

    Zažijte večer plný chutí exotického Japonska a speciálního způsobu stolování IZAKAYA. Restaurace ZEM v hotelu Andaz Prague představuje „Izakaya Takeover“, exkluzivní...

    Marek Zelený14.6.2024
  • Hotel The Mozart Prague a MeatEater spojují své síly

    Hotel The Mozart Prague s potěšením oznamuje exkluzivní propojení s MeatEater a otevření nové fine dining restaurace zaměřené na maso a...

    Jan Pešek14.6.2024
  • Tento steak prosím

    Terasa U Prince je vyhlášenou restaurací s tím nejkrásnějším výhledem na Staroměstské náměstí. Tento pohled ocenilo již několik zahraničních žebříčků. Ikonické...

    Marek Zelený11.6.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.