Sociální sítě
Nahoru

Nová generace potápěčských Seiko odhalena

Od uvedení slavných potápěčských hodinek Seiko 62MAS z poloviny šedesátých let odstartovala pro značku Seiko ságu reinterpretací. Tou nejnovější jsou ocelové hodinky Seiko Brand 100th Anniversary: Seiko Prospex 1965 Heritage Diver’s Watch, které se svou existencí připojují k letošním oslavám sta let jména Seiko.

Novinka svým estetickým cítěním navazuje na svého předchůdce prezentovaného před čtyřmi lety. Došlo však k drobným úpravám, jako bylo přesunutí okénka data a mírné změny proporcí ocelového pouzdra. Ke změnám došlo také v oblasti mechanického strojku, který nově nabízí třídenní rezervu nátahu – veškeré technické informace a konkrétní změny lze najít zde.

V nabídce bude verze s černým a modrým číselníkem, kterou v hlavní mateřské kolekci Prospex doplní také pamětní speciální edice s akcenty ve zlaté barvě oslavující 100. výročí značky Seiko. Prodávané budou za 36 100 Kč, respektive 41 300 Kč ve výročních barvách.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.