Sociální sítě
Nahoru

Hotel The Mozart Prague chystá velikonoční brunch

Hotel The Mozart Prague připravil ideální příležitost, jak oslavit příchod jara s blízkými, a to speciální nedělní velikonoční brunch. Tento jedinečný zážitek, který se koná 31. března 2024 od 13 do 17 hodin, zahrnuje barevné menu s tradičními jarními ingrediencemi, zábavu pro děti včetně hledání vajíček a živé hudební vystoupení, které umocní sváteční atmosféru. Vychutnejte si první jarní neděli v nádherném prostředí hotelu s výjimečnou polohou v historickém centru Prahy.

Hosté se mohou těšit na bohatou nabídku předkrmů a dezertů z bufetu, které doplní vynikající servírovaný hlavní chod a široký sortiment nealkoholických a alkoholických nápojů v ceně. Toto pestré menu, připravené ze sezónních ingrediencí, slibuje kombinaci jarní svěžesti a tradičních velikonočních chutí. Výběr hlavního chodu zahrnuje bažantí consommé s jarní zeleninou a knedlíčky, pošírované vejce s kuskusem z květáku, halušky a omáčkou z kozího sýra, jehněčí plec se špenátem, bylinkovou nádivkou a hráškem s demi glase, nebo filet z lososa s parmazánovou polentou a brokolicí. A pro malé hosty? Pro ty si v hotelu The Mozart Prague přichystali speciální menu s oblíbenými dětskými jídly, jako jsou těstoviny nebo kuřecí nugety.

Tento pestrý kulinářský svět dokonale přechází do světa fantazie a dobrodružství v dětském koutku, kde se pro malé návštěvníky pod dohledem milé chůvy rozjede velké velikonoční dobrodružství plné hledání vajíček. Zatímco rodiče si v klidu vychutnávají své kulinářské lahůdky, děti se mohou vydat na vzrušující lov za poklady. A to vše za doprovodu živé hudby, která dodá této speciální neděli ještě větší kouzlo.

Cena za dospělého je 1590 Kč, pro děti od 5 do 10 let je cena 750 Kč a pro nejmenší hosty do 4 let je brunch zdarma. S živou hudbou a profesionální chůvou v dětském koutku se velikonoční brunch v Hotelu The Mozart Prague stává nezapomenutelným zážitkem pro celou rodinu.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.