Sociální sítě
Nahoru

Das WeltAuto má nový showroom u svého partnera Auto Jarov v Kunraticích

Program prodeje ojetých vozů Das WeltAuto pokračuje v rozšiřování své prodejní sítě. Ve čtvrtek 29. února 2024 byl slavnostně otevřen nový prodejní showroom Das WeltAuto u partnera Auto Jarov Kunratice. Další krytý showroom v portfoliu značky Das WeltAuto je výsledkem jejího úsilí o nepřetržité zkvalitňování prodejního procesu a jeho přibližování úrovni prodeje nových vozů.

Mám velkou radost, že se nám s jedním z našich elitních partnerů podařilo v Praze realizovat prestižní projekt zastřešeného showroomu, v němž bude o naše zákazníky postaráno na nejvyšší úrovni,“ říká Martin Kadečka, vedoucí divize Das WeltAuto společnosti Porsche Česká republika, a dodává: „Věřím, že si do nového showroomu Das WeltAuto v Kunraticích najdou cestu také zákazníci ze vzdálenějších koutů Prahy a okolí, protože v tomto regionu se letos žádný další showroom podobného střihu otevírat nebude. Das WeltAuto v kunratické pobočce Auto Jarov tak nabízí opravdu exkluzivní zážitky z nákupu kvalitního a prověřeného ojetého vozu v prostorách, které snesou plné srovnání s prodejem nových automobilů.“

Společnost Auto Jarov budovala nový prodejní a servisní areál ve Vídeňské ulici v pražských Kunraticích přibližně rok a půl. Krytý showroom Das WeltAuto sdílí zázemí v architektonicky jednoduše a čistě řešeném objektu společně s programem prodeje ojetých vozidel Škoda Plus v těsném sousedství nového digitálního showroomu Škoda AUTO JAROV. Součástí moderního areálu je také spolehlivé servisní zázemí. Zákazníci společnosti Auto Jarov mají v kunratické pobočce k dispozici rovněž showroom sesterského programu prodeje prémiových ojetých vozů Audi Approved Plus.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.