Sociální sítě
Nahoru

Prestižní mezinárodní ocenění pro Organic Oasis Lab

Etablovaná slovenská značka Organic Oasis LAB, která působí i na českém trhu, slaví velký úspěch. Její vlajkový produkt Microbiome Therapy získal prestižní světové ocenění The Beauty Shortlist Wellbeing Awards jako nejlepší produkt pro střevní mikrobiom pro rok 2024. Produkty jsou hodnoceny transparentně mezinárodní porotou, a proto výsledky ostře sledují odborníci z odvětví zdraví a kosmetiky, novináři a beauty nadšenci.

Probiotika jsou určena k podpoře imunity a trávení. Zlepšují střevní mikroflóru oslabenou antibiotiky a skvěle zabírají i na sennou rýmu, astma a alergickou dermatitidu. Více o soutěži a oceněných společnostech zde.

Lenka Šoltysová, zakladatelka Organic Oasis LAB komentuje: „Velice si vážím podpory a ocenění a tím i zařazení do Wellbeing klubu těch nejlepších světových značek pro rok 2024, např. WelleCo by Elle Macpherson, Terranova Synergistic Nutrition a další. Samotné ocenění je pro nás jen další výzvou a motivací pokračovat v cestě neustálého zlepšování kvality a účinnosti našich výživových doplňků.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.