Sociální sítě
Nahoru

Chronoshop nahlásil významné změny

Malý hodinářský ateliér Chronoshop, který si během let vybudoval vynikající pověst, se údajně připravuje na velký krok – stěhování z klidné periferie Prahy do srdce jejího pulzujícího centra. Informoval o tom majitel rodinné společnosti, Jakub Sivek, prostřednictvím otevřeného dopisu na ChronoBlogu – jako jedním z hlavních důvodů uvádí i nedávné vykradení prodejny.

Za ateliérem Chronoshop stoí Jakub Sivek se svým synem Mikulášem

Tento odvážný krok symbolizuje nejen geografickou změnu, ale také novou kapitolu v historii ateliéru, který je znám svou vášní pro letecké a potápěčské hodinky, preciznost a tradici. Ateliér si získal uznání a loajální klientelu díky osobnímu přístupu, mimořádné péči o detail a schopnosti nabízet hodinky z niche segmentu převážně německé produkce.

Stěhování do centra Prahy je pro Chronoshop logickým vývojem. Centrum města nabízí nejen vyšší viditelnost a přístupnost pro klienty, ale také příležitost být blíže srdci pražského kulturního dění. V nových prostorách plánuje ateliér také rozšířit své portfolio.

Přestože se adresa bude měnit, hodnoty a poslání populární prodejny hodinek zůstávají stejné. Ateliér i nadále klade důraz na preciznost, tradiční řemeslné postupy a inovace, které společně vytvářejí hodinky, jež jsou nejen přesné, ale také mají duši. Stěhování Chronoshopu tak není jen o změně lokality. Je to příběh o evoluci, o hledání nových možností a o odhodlání udržet živé tradiční hodinářské umění v rychle se měnícím světě.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.