Sociální sítě
Nahoru

Nádherná nemovitost Elona Muska v Tahoe je nabízena spolu s Teslou Cybertruck

Máte touhu po luxusu, ale přesto také po odlehlém životě v přírodě? Pokud ano, pak toto nevšední panství v Tahoe může být tím, co hledáte. Za cenu 12,8 milionů dolarů vám otevře dveře do světa bezstarostného života a exkluzivního komfortu. Tento majetek nabízí více než jen výstavní domov – přichází s ním dokonce i tesla Cybertruck jako „bonus“. Ano, slyšíte správně, ten nejmodernější elektrický pick-up bude součástí vašeho balíčku.

Stavba této vily je součástí rozsáhlého projektu v oáze divočiny v Nevadě, známého jako Clear Creek Tahoe. Kousek nebeského ráje, který se rozprostírá na 2 136 akrech čisté horské přírody. A co je na tom všem nejlepší? Budete mezi vybranými málo šťastlivci, kteří budou moci nazvat toto místo svým domovem.

Ale nezapomeňme na hlavní hvězdu show – peníze. S cenou, kterou byste si mohli koupit celou řadu luxusních automobilů, dostanete nejenom krásný dům, ale i příležitost vstoupit do světa opravdového luxusu. Tato vila je více než jen obyčejná nemovitost – je to investice do vašeho snu o dokonalém životě.

A co se týče výhledu? Panoráma, které vás okouzlí a zahalí do náruče přírody. Budete mít možnost obdivovat zasněžené hory, lesy a jezero Tahoe, vše z pohodlí vašeho vlastního domova. Takže jestli máte chuť investovat a toužíte po změně, pak se pusťte do toho. Tato vila v Tahoe může být vaší bránou do světa pohody.

Více z rubriky Zahraniční reality

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.