Sociální sítě
Nahoru

Nová kolekce Sportalm přináší svěží energii a inspiraci na letní pohodu

Luxusní rakouská značka SPORTALM vloni oslavila již 70. výročí a představuje novou kolekci, ve které najdete luxusní elegantní kousky do města, na volný čas, na sport i na dovolenou. SPORTALM vytváří již dlouhá léta kolekce ve svém domovském městě Kitzbuhel a dodnes zůstává rodinnou firmou, jejíž modely mají věrné příznivce po celém světě.

Novou kolekci tvoří modely ve svěžích barvách, které navodí atmosféru přímořských letovisek, horkých letních dnů a stylových destinací. V kolekci najdete nejen oblečení a doplňky, ale také plavky a nově i kabelky. Některé modely navrhla sama majitelka značky Sportalm Ulli Ehrlich.

Její sportovně elegantní kolekce ze vzdušných materiálů se skvěle hodí do města, na výlety v přírodě i na cestování. Metalické odlesky a monochromatická kompozice působí velmi luxusně a mladě. Letní modely navodí atmosféru dovolené a dnů prozářených sluncem v módních korálové, azurově modré a béžové, a Sportalm myslí i na jarní dny na golfu ve speciální kolekci oblečení na golf.

Ať trávíte volný čas v přírodě, v přímořském letovisku, na lodi, na pláži, na golfu nebo ve městě, v modelech značky Sportalm se vždy budete cítit jako hvězda.

Kolekce Sportalm jaro-léto 2024 je k dostání v David Sport Harrachov, v obchodech Sportalm v Praze, Špindlerově Mlýně a Peci pod Sněžkou, a samozřejmě online na www.davidsport.cz.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.