Sociální sítě
Nahoru

Partnerství Chronoswiss a ERT Formula E otevírá novou kapitolu luxusu a udržitelnosti

V rychlém světě motoristického sportu, kde každý zlomek sekundy rozhoduje o vítězství, přichází novinka, která překračuje všechny dosavadní meze. Hodinářská značka Chronoswiss a ERT Formula E Team, průkopník v elektromotoristickém závodění, oznámili vzrušující spojení, jež slibuje nejen revoluci v měření času, ale i v postoji k udržitelnosti a inovacím.

Oliver Ebstein, vizionářský CEO a majitel Chronoswiss, se nechal slyšet, že toto partnerství není jen dalším obchodním krokem, ale začátkem nové éry, kde se setkává luxus s ekologickou zodpovědností. „Jsme nadšeni, že můžeme spojit naši vášeň pro nejvyšší kvalitu a udržitelnost s inovativním duchem týmu ERT ve Formuli E,“ prozradil Ebstein s nadějí, že toto spojení ukáže cestu nejen v motoristickém sportu, ale i v širším průmyslu.

Nejde jen o spojení jmen na papíře nebo o zobrazení loga Chronoswiss na závodních vozech ERT. Tato spolupráce je hlubokým proplétáním hodnot, technologie a nekompromisního důrazu na kvalitu. Sledujte, jak se logo Chronoswiss hrdě vznáší nad závodními okruhy, symbolizující nejen výjimečnou přesnost, ale i odhodlání k excelenci ve všem, co děláme.

K oslavě tohoto partnerství představuje Chronoswiss limitovanou edici hodinek ReSec Hurricane Volt, která je výsledkem spojení světa luxusu s adrenalinem závodů. Tyto exkluzivní hodinky, omezené na pouhých 50 kusů, jsou nejen ukázkou vrcholného hodinářského umění, ale i poctou dynamice a energii, která je neodmyslitelnou součástí Formule E.

Jak společně stojíme na prahu nové éry, kde se setkává udržitelnost s nejnovějšími technologiemi, Chronoswiss a ERT Formula E Team nám připomínají, že luxus a inovace mohou jít ruku v ruce s ekologickým uvědoměním. S heslem „Modern Mechanical“ v srdci, Chronoswiss nejenže slibuje revoluci v hodinářském průmyslu, ale nastavuje nové standardy pro celý svět luxusu.

Toto partnerství je více než jen slibem budoucnosti; je to příslibem, že budoucnost je již zde, a Chronoswiss s ERT Formula E Team vedou cestu. Připojte se v očekávání dalších inovací, které přinesou, a sledujte, jak společně překračují hranice možného.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.