Sociální sítě
Nahoru

Ikona IWC uspořádala s Eileen Gu lyžařský den

Společnost IWC Schaffhausen uspořádala pro děti celodenní lyžařský zážitek pod vedením ambasadorky značky a dvojnásobné olympijské vítězky ve freestyle lyžování, Eileen Gu.

Eileen, která se ten den dopoledne zúčastnila finále Světového poháru 2023 v disciplíně Halfpipe, věnovala odpoledne výuce lyžařské třídy pro děti. Tento den představoval již druhou lekci lyžování s Eileen v rámci jednoho roku, což je odrazem společného závazku IWC a Eileen podporovat děti v sebedůvěře skrze sport.

Akce, kterou hodinářská značka IWC připravila pro mladé lyžaře ve spolupráci s ambasadorkou značky Eileen Gu, se odehrála v prestižním Genting Snow Parku ve městě Zhangjiakou v Číně. Den začal sledováním finále Světového poháru 2023 v disciplíně Halfpipe, kde Eileen soutěžila a získala zlatou medaili, čemuž děti a jejich rodiče fandili. V odpoledních hodinách pak Eileen předávala dětem tipy, jak zdokonalit jejich techniku a lyžařské schopnosti, přičemž každému z nich se věnovala s osobním zaujetím.

„Dnů, které mohu trávit s příští generací lyžařů a pomáhat jim zdokonalovat techniku a budovat sebevědomí, si nesmírně vážím. Jsou pro mě zdrojem inspirace a radosti. V takové chvíle se podívám na hodinky a uvědomím si, jak rychle čas plyne. Vzpomínám na sebe jako na malého kluka na sjezdovce, učícího se první triky. Proto děkuji své rodině v IWC za to, že mi pomáhá využít každou sekundu na maximum,“ vyjádřila se Eileen Gu.

Eileen na sjezdovce nosila sněhově bílé hodinky IWC Pilot’s Watch Chronograph TOP GUN Edition „Lake Tahoe“ (Ref. IW389105), které jsou poháněny manufakturním strojkem 69380 společnosti IWC. Pouzdro o průměru 44,5 mm majíj vyrobeno z odolné bílé keramiky, doplněné bílým gumovým řemínkem. Eleganci celého kusu dotváří křídově černý ciferník, černé ručky s bílým Super-LumiNova a komponenty jako korunka, tlačítka a kroužek zadního krytu z nerezové oceli.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.