Sociální sítě
Nahoru

Stan Wawrinka tváří značky Norqain

V srdci švýcarských Alp, kde se tradice a inovace snoubí do dokonalosti, sídlí společnost Norqain, rodinný podnik, který si klade za cíl předefinovat hodinářský průmysl. Jejich poslední tah? Zapojení tenisového šampiona Stana Wawrinky do role partnera a ambasadora pro jejich novinku – řadu hodinek Wild ONE Skeleton. Tento krok symbolizuje nejen rozšíření ambasadorů značky Norqain, ale také začátek nové éry, v níž se sportovní výkon a hodinářské umění prolínají s nevídanou elegancí.

Stan Wawrinka, jehož jméno rezonuje v tenisových arénách po celém světě, není jen obyčejným sportovcem. Jeho kariéra, trvající více než dvě desetiletí, je plná významných milníků – od tří vítězství na Grand Slam až po olympijské zlato. Stan se stal ikonou nejen díky svým sportovním úspěchům, ale i díky svému gentlemanství a nezlomné vůli, která inspiruje fanoušky po celém světě.

Pro NORQAIN znamená partnerství s Wawrinkou více než jen spojení s tenisovou legendou. Je to uznání Stana jakožto ambasadora hodnot, které značka vysoce cení: odvaha, odolnost a neustálé překonávání limitů. Stan, který na kurtu testoval hodinky Wild ONE Turquoise Skeleton od US Open v roce 2023, je živoucím důkazem, že výkon a styl mohou jít ruku v ruce, aniž by jeden ovlivnil druhého.

Wild ONE Skeleton Coral a Wild ONE Skeleton Gecko, nejnovější přírůstky do rodiny Norqain, jsou technologické skvosty, které ztělesňují to nejlepší z hodinářského umění. Tyto modely, inspirované jedinečnými terény tenisových kurtů – červeným jílem Roland Garros a zelenými travnatými plochami Wimbledonu, nejsou jen obyčejnými hodinkami. Jsou odrazem houževnatosti, elegance a inovativního ducha, které definují jak Stana Wawrinku, tak Norqain.

Norqain Wild ONE Skeleton se může pochlubit revoluční konstrukcí pouzdra NORTEQ®, ultralehkým a ultrapevným materiálem, který dokáže absorbovat nárazy a přitom zůstává stylový. Díky svým technickým specifikacím a výjimečnému designu jsou tyto hodinky dokonalým společníkem pro každého, kdo žije životem plným výzev a dobrodružství, ať už na sportovních arénách nebo mimo ně.

Příchod Stana Wawrinky do rodiny NORQAIN je více než jen marketingovým tahem. Je to příslib neustálého závazku k excelenci, inovaci a autenticitě. Stan, který se chystá představit tyto nové modely na prestižních tenisových turnajích ve Francii a Anglii, je hrdým ambasadorem značky, která stejně jako on věří v důležitost každého okamžiku.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.