Sociální sítě
Nahoru

Villas-only resort Bijal přivítal michelinského šéfkuchaře Theodora Falsera

Nejluxusnější resort v Turecku, který láká na 19 privátních vil, zpívající bazén i anti-aging spa, představil jako součást svého týmu chefa Theodora Falsera oceněného michelinskou hvězdou. Falser, který má za sebou bohatou kariéru po celém světě, přináší do Bijalu své proslulé zkušenosti a gastronomickou oslavu přírody.

Falserovy koncepty pro restaurace ClubHouse a BeachHouse odrážejí vizi resortu prostřednictvím inovativních menu, která kombinují přírodní a lokální suroviny s hravostí a sofistikovaným přístupem, jenž se odráží na chutích i platingu.

Pod Falserovým kulinářským vedením přináší restaurace ClubHouse italský fine dining v symfonii s mezinárodními koncepty v dechberoucí scenérii tureckého pobřeží. Restaurace BeachHouse pak zve hosty na intimní gastronomické dobrodružství na pláži, kde se můžete oddat čerstým plodům moře a lokálním receptům. Přestože šéfkuchař Falser provozuje několik restaurací po celém světě, do Bijalu bude jezdit každý měsíc.

Falser vyrostl na farmě v Jižním Tyrolsku a jeho kulinářská filozofie je hluboce zakořeněna v přírodě a v zásadě, že místní a přírodní suroviny jsou pro vytvoření smysluplné kuchyně zásadní. Díky svému mistrovskému přístupu k tradici dosáhl Falser hned během prvního roku svého působení v Johanesstube michelinské hvězdy.

Nejluxusnější hotel v Turecku, butikový villas-only resort BIJAL nabízí na pobřeží Antalaye 19 vil, tři gourmet restaurace bar, clubhouse, tenisové kurty, SPA ve spolupráci s italskou značkou Bioline Jatò, Kids Club a privátní pláž. Pro hosty je připravena možnost kurzů vaření s lokálními surovinami, degustací vína, soukromých plaveb při západu slunce, promítání filmů nebo privátního grilování.

Více z rubriky Moře

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.