Sociální sítě
Nahoru

Jakub Vágner přebral nový Ford Ranger Wildtrak

Vedení společnosti Ford Česká republika dnes hrdě oznámilo, že se nejnovější model Ford Ranger Wildtrak, osazený výkonným motorem 2.0 EcoBlue Bi-Turbo s výkonem 151 kW, stal nejnovějším doplňkem flotily Jakuba Vágnera, vyhlášeného sportovního rybáře, televizního moderátora a dobrodruha, který je znám svými expedicemi do nejodlehlejších koutů světa.

Tento nejnovější přírůstek do rodiny Ford v sobě spojuje to nejlepší z oblasti dynamiky a užitkovosti, které jsou nyní doplněny o pokročilý systém pohonu všech kol e-4WD. Tyto inovace nabízejí Jakubovi Vágnerovi nejen suverénní výkon, ale i nezbytnou spolehlivost na jeho cestách za rybářskými dobrodružstvími.

Jakub Vágner, jenž je ve světě rybolovu uznáván pro své mimořádné úspěchy a světové rekordy, si nového Ford Ranger Wildtrak nemohl vynachválit. „Tento Ranger je jednoduše nejlepší vozidlo, jaké jsem kdy měl k dispozici pro své expedice. Jeho výkon a schopnosti jsou skutečně ohromující a překonaly všechna má očekávání,“ říká s nadšením Vágner.

Libor Beneš, Country Manager Fordu v České republice, vyjadřuje své nadšení z pokračující spolupráce: „Jsme velmi potěšeni, že můžeme nadále spolupracovat s Jakubem Vágnerem. Jeho schopnost využít Ford Ranger k dosažení svých dobrodružných cílů a sdílení těchto zkušeností s fanoušky po celém světě je pro nás velkou inspirací. S radostí podporujeme jeho další expedice.“

S každým novým dobrodružstvím, kterého se Jakub Vágner ujímá za volantem svého Ford Ranger Wildtrak, se píše další kapitola v příběhu o odvaze, objevování a nekonečné touze poznávat neznámé. Ford Česká republika s napětím očekává další úspěchy a nezapomenutelné zážitky, které Jakub na svých cestách zažije.

Více z rubriky Off-roady & SUV

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.